.

.

Стенен Куки за окачване на сверхпрочных, 4 опаковки Над Вратата, Куки За кърпи За душ, Куки за дрехи, Стенни, Не Повреждаемые Лепило Куки, Златни Куки за Баня, Спални, ?

Стенен Куки за окачване на сверхпрочных, 4 опаковки Над Вратата, Куки За кърпи За душ, Куки за дрехи, Стенни, Не Повреждаемые Лепило

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Модни красиви куки】-Елегантни стенни куки Delacate за окачване на сверхпрочных, много стилни и гладки, златни куки за кърпи изглежда невероятно, полезен и приятен, идеален за баня, спални, хол, кухня, врати, колсета, гараж и т 【Полезно - назначени няколко неща】 - Лепкава куки може да се използва за закачане на много неща, като например кърпа, палто, чанта, шапка, дрехи, количка за цветя, ключове, чадър, кейтены доставчици и др. 【, Без да се повреди - лесна инсталация】-Това лепило куки, им е толкова лесно да инсталирате, просто залепете на стената или на вратата с помощта на лепило в опаковка, без перфорация, толкова удобно и няма да навреди на вашия дом. 【Трайно качество】- Златни куки са изработени от неръждаема стомана, което прави малки висящи на куки, водоустойчиви и устойчиви на корозия, куки за душ и бързо се оцветяват.Куки за душата могат да издържат тегло от 11 до 22 килограма. 【Суперценная опаковка】 - 4 куката за кърпи за баня, лепила за инсталиране на стенни куки.Приятелско обслужване на клиенти.

Други функции

Най-добри сделки