.

.

ORFOFE 2 бр. Околовръстен Кука, Лепило Куки, Тежки Външни Куки за Закачване, Стенни Куки, Стенен Държач Куки, Куки за Кърпи за ръце, Лепкава Стена Куки, Закачалка, Бели Пл?

ORFOFE 2 бр. Околовръстен Кука, Лепило Куки, Тежки Външни Куки за Закачване, Стенни Куки, Стенен Държач Куки, Куки за Кърпи за ръце,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

КУКИ ЗА ДУШ за ВЪТРЕШНО ДУШАТА - устойчиви на корозия, гладки на допир, не се надраскат тъкани и материалиЕфективно защитете своите дрехи.КУКА ЗА БАНЯ - лесният и с външен вид, много здрав и му е лесно вече да не са актуални.Това може да продължи много години.СТЕНЕН висящи на куки - висока носеща способност, не се страхуват от водата, не се страхува от влага, подходящи за кухня и други места употреба.ВЪНШНИ лепило куки за ключове Произведени от пластмаса, имат висока износоустойчивост, здравето, сигурността, здрав и издръжлив на една кука.Подвесное склад, чист и подреден.КУКИ за ЗАХВАЩАНЕ - може да е за ключодържатели, чадъри, чанти, кърпи и други ежедневни неща, едно нещо може да бъде различна.КУКИ ЗА ДУШ за ВЪТРЕШНО ДУШАТА - устойчиви на корозия, гладки на допир, не се надраскат тъкани и материали.Ефективно защитете своите дрехи.КУКА ЗА БАНЯ - лесният и с външен вид, много здрав и му е лесно вече да не са актуални.Това може да продължи много години.СТЕНЕН висящи на куки - висока носеща способност, не се страхуват от водата, не се страхува от влага, подходящи за кухня и други места употреба.ВЪНШНИ лепило куки за ключове Произведени от пластмаса, имат висока износоустойчивост, здравето, сигурността, здрав и издръжлив на една кука.Подвесное склад, чист и подреден.КУКИ за ЗАХВАЩАНЕ - може да е за ключодържатели, чадъри, чанти, кърпи и други ежедневни неща, едно нещо може да бъде различна.Осъществяване Списък 2 x стенен куки Особености - Деликатен външен вид, независимо от това, къде е залепен този кука, могат да играят ролята на декорация.Придайте на вашия дом е по-чист вид сверхпрочным лепкава крючкам. -Цвят : бял вградени кука -Материал : Пластмасови куки за баня - Инсталацията е проста, това е удобен за употреба, удобен за използване, е необходимо за вашия дом, добри неща, които ще ви помогнат да допълнят закачалка за чанти за съхранение на стената.49 X4 стенни куки за окачване. - Това е идеалното решение за организиране на домакинството.Повече не се притеснявайте за дрехи, ключове и други предмети, разположена на стените куки за дрехи. - Лесен монтаж, без пробиване дизайн, всичко, което трябва да направите, е да изберете място, където да се определи капаче за окачване на кърпи. - Този, с монтиран на стената кука - това е лесен за използване кука за халати, който спестява място и облекчава расправление си дрехи.

Други функции

Най-добри сделки