.

.

tonchean 47 EZ Bar Curl, Олимпийска Скручивающаяся барабани хлебна Въглеродна стомана, 2-инчов Утяжелителей, Скручивалка за упражнения за бицепс, Трицепс и вдигане на тежест?

tonchean 47 EZ Bar Curl, Олимпийска Скручивающаяся барабани хлебна Въглеродна стомана, 2-инчов Утяжелителей, Скручивалка за

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Сверхпрочная конструкция】 Този олимпийски пръчка за къдрене е изработен от плътен въглеродна стомана, има здрава конструкция и не се унищожава под големи натоварванияВие ще увеличите теглото си и издръжливост, едновременно ускоряване на вашия метаболизъм чрез увеличаване на производството на електрическа енергия от силови тренировки.Тежи само 15 килограма, но максималната товароподемност е 220 паунда. 【Удобство при използване】 на нашия гибочного утяжелителя няма проблеми с сварными конци или хромированием.Накатка на равно и достатъчно агресивен, за добро сцепление, но липсва не боли. 【Лесно да се съхранява】 Тези силови фитнес оборудване - чудесен инструмент за всеки, който иска да създаде домашен фитнес зала.Ако вие сте ужасно ограничени в пространството и нямате място за олимпийските прави мряна, можете да се опитате да го използвате, е на мястото си, тъй като тя е по-малко, по-лесно и по-лесно се съхранява извън зрителното поле. 【Сигурност】 Тези плочи противотежест са определени пружинным скоба за предотвратяване на подхлъзване по време на тренировка.Един малък ъгъл на наклона на стъпалата EZ curl позволява на ръцете да отнеме по-естественото положение, което повишава комфорта и намалява вредата при изпълнение на скручиваний. 【Барабани за фитнес във фитнес залата】 Тренировка с щанга - перфектно, точно това, което всеки би искал да види в новия симулатор.Можете да тренирате своя бицепс, трицепс, мускулите на гърба и гърдите; за стрии трицепс, усукване, смачкване на черепа и т. Ергономична конструкция на ръкохватката помага да се избегне прекомерното напрежение в китките, лактите или предплечьях.Ръкохватка с диамант накаткой средна дълбочина осигуряват максимална сила на захващане при повдигане.Тези силови спортни греди са произведени от стомана А3, имат солидна конструкция и не се разграждат под големи натоварвания.Конструкция пролетта скоби ще намали риска от падане на тежки предмети, осигуряване на по-голяма сигурност.

Други функции

Най-добри сделки