.

.

Ac 12 800 W Rv Електромагнитен Рыскающий Вятърна мелница Турбина Генератор Малък 6 Лопастный Вятър Индустриално Машинно Оборудване, 800 W Черен 12 (12V)

Ac 12 800 W Rv Електромагнитен Рыскающий Вятърна мелница Турбина Генератор Малък 6 Лопастный Вятър Индустриално Машинно Оборудване,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Генератор с постоянни магнити ac осигурява добро съответствие на ветрогенератора и генератор и повишава надеждносттаГенератор с постоянни магнити ac Осигурява добро съответствие на ветрогенератора и генератор и повишава надеждността.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Продукт е добре направен, а вятърна турбина е лесен за инсталиране, поддръжка и ремонт.Малък вятърен генератор е с ниска скорост на стартиране; най-високото използване на енергията на вятъра, красив външен вид; ниска вибрация. 6 Прецизни остриета в комбинация с оптимизиран дизайн аеродинамични форми и структури могат да увеличат годишното производство на електроенергия.Параметри : Тип на продукта : Генераторът на вятърни турбини Номинална мощност : 800 W Началната скорост на вятъра : 2,0 м / с Номинална скорост на вятъра : 12 м / с Скорост на вятъра при оцеляването : 50 м / с Брой на ножовете : 6 бр. Дължина на острието : прибл. 550 мм / 21,7 инча Материал на острието : нейлоновое влакна Генератор : 3-фазно синхронен генератор с постоянен магнит променлив ток, Система за управление на : Електромагнитна / начин да се коригира отклонението : Автоматична корекция на ъгъла на посоката на вятъра Работна температура : -40 ℃-80 ℃ Списък на пакетите : 1 x Мотор6 x Лезвие1 x Контроллер1 x Капак лезвия1 x Прокладка1 Комплект за закрепване на чанти Забележка : 1. В предната част на стопорной гайка за монтиране на ножа разполага с устройство срещу разхлабване, което при завинчивании ще бъде здраво затянуто, но трябва да се завинчено до края. Височина на вятърната турбина трябва да достигне 6 метра. Инсталиране на вятърни турбини трябва да се опитаме да се създаде зона с висока плътност на енергията на вятъра.

Други функции

Item Type:
Windmill Turbines Generator
Rated Power:
800W
Starting Wind Speed:
2.0m / s
Rated Wind Speed:
12m / s
Survival Wind Speed:
50m / s
Number of Blades:
6Pcs
Blade Length:
Approx. 550mm / 21.7in
Blade Material:
Nylon fiber
Generator:
3-Phase AC permanent magnet synchronous generator
Controller System:
Electromagnetic/yaw
Adjustment Method:
Automatic adjustment of wind direction angle
Working Temperature:
-40℃-80℃
Package List:
1 x Motor:
6 x Blade:
1 x Controller:
1 x Blade Cover:
1 x Gasket:
1 Bag Fastening Kit:
Note:
1. There is an anti‑loosening device in the front section of the locking nut of the installation blade, which will be tight when screwed, but must be screwed to the end.:
2. The height of the wind turbine needs to reach 6 meters.:
3. Installation of wind turbines need to try to install in the area of high wind energy density.:
Най-добри сделки