.

.

Унисекс-Детска Мека обувки за бебешко креватче, нескользящая неутрална дрехи за момчета и момичета 0-18 месеца, празнични дрехи.

Унисекс-Детска Мека обувки за бебешко креватче, нескользящая неутрална дрехи за момчета и момичета 0-18 месеца, празнични дрехи.

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

Подметка от этиленвинилацетата 【МАТЕРИАЛ】-Мека EVA, не причинява дразнене на кожата на бебето, сигурна тестван материал дава възможност на детето да се чувства много топло и комфортно. 【Лекота на носенето на】-на Обръч и контур улесняват обличане и сваляне на нашите обувки, тя е вкопчил в крака на вашето дете, защитен обувки от падане и най-важното, остава в краката на вашето бебе!. 【Мека, устойчива на плъзгане подметка】-устойчива на плъзгане мека подметка е добър за това, за да крачета на бебето естествено се почувствали земята.Идеален за по-здравословен растеж и пеша. 【Идеален подарък】-подходящ за всякакви поводи. идеално място за парти, сватба, фотография, семейна събиране на Перфектния подарък. 【НАЙ-доброто ОБСЛУЖВАНЕ】 Осигуряване на най-доброто качество на продукти и на възможно най-доброто обслужване на клиенти нашият принцип № 1.Ако по някаква причина не сте доволни, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за вас.Обувки First уокър, създаден по този начин, за да помогне на естественото движение на тези, които за първи път ходи.Разработена като детски обувки за краката новородени момчета и момичета, мека подметка прогибается при всяка стъпка.Техните мека подметка позволява на стъпалата да се държим здраво, когато те започват да ходят, и не оставя място за растеж на малките крачета.

Други функции

Най-добри сделки