.

.

Палитра с Блестящи Многоцветни Хайлайтеров CHARMACY За Грим, Блестящо Крем За Избелване на Контура на Лицето, Хибриден Хайлайтер-Хамелеон, Устойчив, Без блясък (#615)

Палитра с Блестящи Многоцветни Хайлайтеров CHARMACY За Грим, Блестящо Крем За Избелване на Контура на Лицето, Хибриден Хайлайтер-Хамелеон,

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

【Diamond хайлайтер-хамелеон】 Продуктите от серията CHARMACY хамелеон, повече от 3-те оптични ефекти цвят промяна, различни ъгли пречупват повече цветове за постигане на блестящи грим, подобно стопанин 【Съраунд контура на лицето】Леко докосване създава диамантен блясък в съответствие с вашите желания контур, избелва лицето и завършва на триизмерен грим-хамелеон. 【Подходящ за всички типове кожа】 Фина и копринена пудра на прах с ультратонкими частици, лесно да се прилага върху всякакъв тип кожа. 【Многоцелеви / за различни поводи】 многоцветен хайлайтер за седлото, сенки за очи, бр, носа, устата и т. Може да се използва за партита, на празничния грим, обществени места. 【Без жестокост】 Всички основи CHARMACY, средства за грим на очите и други козметични средства, без винаги да жестокост и никога не са тествани върху животни.Палитра с блестящи Многоцветни хайлайтеров CHARMACY за грим, блестящо крем За избелване на контура на лицето, хибриден хайлайтер-хамелеон, устойчив, без семки.

Други функции

Най-добри сделки