.

.

Бижута Контейнер за Тоалетни Принадлежности с Държач за Комплект Мраморно складова база За Грим, Козметични Плот За Баня Организация Тоалетна Масичка Органайзер ?

Бижута Контейнер за Тоалетни Принадлежности с Държач за Комплект Мраморно складова база За Грим, Козметични Плот За Баня Организация

BGN 8.42

Брой продукти
На склад

СмолаОрганайзер за инструменти за грим : БУРКАН за памучни тампони, ЗАХРАНВАЩИ за ушни пръчки - Той идва с капак, който се различава добро изпълнение на предмета на интериора.Мрамор титуляр за клечки за зъби : Кутия за памучни тампони има компактни размери, които не заемат твърде много място.Малък ковчег от смола : Гладка и красив външен вид, всичко това я прави стилна украса за спални, бани, офиси, чекмеджета и скринове.Кутия за съхранение на памук дискове : Кутия за памучни тампони направени от добър материал и фино обработена и ще ви дълго време.Можете да го поставите в своите изискани кутии и шкафове, а също и за работния плот и маса за хранене.Аптечные буркани с капаци : Кутия за памучни тампони помага правилно да съхранявате вашите по-малки неща и да поддържа реда в работния плот.Пратката включва 1 × Кутия за съхранение на памучни тампони с капак Характеристики -Тя идва с капак, който се отличава с добра производителност, за вътрешно предмета на кутии за съхранение. - Кутия за памучни тампони помага правилно да съхранявате вашите по-малки неща и съдържа в чистотата на вашия работен плот и външни калъфи за тампони. - Здрава конструкция, не е лесна работа.Компактни и леки, свободно подвижни и заема малко място, леки държачи за тампони. - Успокояващ, без мирис, устойчив на абразия, които могат да издържат на продължителна употреба на малки кутии. -Размер : 15,00 X14,70 X4,00 см / 5,89 X5,78 X1 кутия за коктейлни пръчици. -Цвят : черен поставки за пътни бижута - използват се в хола, спалнята, хотела, офиса, правят вашето жизнено пространство, по-кратка. Контейнери за памучни тампони. -Материал : Преносими кутии за тампони от смола Информация за стоки, Калъф-органайзер за козметика Това може да е кутия за съхранение на памук дискове, клечки за зъби и дребни всячины. кутия за съхранение от висококачествен полимер материал, лесен за употреба. цилиндър за съхранение на тампони И тази изключително практични и удобни кутия за памучни тампони, подходящи за съхранение на памук за отстраняване на грим, памучни пръчки и други предмети.

Други функции

Най-добри сделки