.

.

MIUNV Тава за баня, Шкаф за закуски, Бамбук вана със Стойка за вино, Държач за книги за домашна спа-отдих, Мини Аксесоари за банята за повечето бани, 80 × 20 см (на батерият?

MIUNV Тава за баня, Шкаф за закуски, Бамбук вана със Стойка за вино, Държач за книги за домашна спа-отдих, Мини Аксесоари за банята

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 За да се чувствате спокойно : тава за баня се трансформира вашето скучно време на къпане в луксозен спа център.Насладете се на времето, вземане на вана и имайте под ръка необходимите принадлежности за баня. Материал : Ние използваме висок клас бамбук.Той не е податлив на корозия и не се разделят под въздействието на вода.Той экологичен и е трайна, тъй като е устойчив на вода и обещава да издържат на изпитанието на времето. Устойчива на плъзгане поставка : идеално за отдих и гарантира вашата сигурност на електроника, а също и като безопасно място за вашата напитка.Това прави къпането по-комфортно. Многофункционална тава : Отпуснете се на една ръка разстояние от всички свои удобства.Насладете се на чаша вино и чаша чай или кафе директно в банята и да се насладите на луксозен. Най-добрият подарък : Бамбуков поднос за баня - това е идеалния избор на подаръци за Свети Валентин, Ден на майката, Ден на благодарността, сватба и така нататък; Споделете и дополните почивка на семейството, приятел.Технически характеристики : Материал : 100% естествен бамбук, Размери : 80 × 20 см, 80 × 16 см, 60 х 40 см, Предназначение : склад, сливи Област на приложение : зеленчуци, плодове, чаши, чинии, шампоан, гел за душ и т., Опаковка : 1 х регулируем тава за баня ✔ От ръчно измерване има отклонения между действителните размери и определения размер на ✔ Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане, цвета на обекта е малко по-различно, моля, извинете ме! ✔ Ако не сте доволни или продуктът е повреден, моля, свържете се с нас днес, и ние ще ви предоставим решение.

Други функции

Най-добри сделки