.

.

KEMEILIAN MTSTZ0409 1 бр. четка за почистване на тоалетната чиния с поставка за Баня, Мека Четина Четка с Дълга дръжка и Набор от притежателя здрав и Издръжлив (Цвят: бял)

KEMEILIAN MTSTZ0409 1 бр. четка за почистване на тоалетната чиния с поставка за Баня, Мека Четина Четка с Дълга дръжка и Набор от притежателя

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Предназначен за всички видове тоалетниТъй като вътрешното основа представлява куха подвесную дизайн, водна пара може да се изпари от двата края.Мека глава на четка използва материал TPR, който има добра еластичност.На главичката на четка има защитен панел от пръски вода и замърсявания, предотвращающая попадение петна по тялото, че е по-хигиенично.Дръжката има скрит пинсети, която може да се извлече чрез леко издърпване нагоре, за да почистите косата и всякаква всячину в банята.Търговска марка : KEMEILIANSpecification : Материал : неръждаема стомана + PP + TPR. Размер : Поставка : 13,5x15 виж Дължина на четката : 40 виж Диаметър на четката : 7 виж Височина на четката : 10 виж на Помещение включва : 1x четка за тоалетна.Ние отдаваме голямо значение на опита за пазаруване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Material:
stainless steel + PP + TPR.
Color:
white.
Size:
Pedestal:
13.5x15cm.
Brush length:
40cm.
Brush diameter:
7cm.
Brush height:
10cm.
Package included:
1x toilet brush.:
1x pedestal.:
We attach great importance to your shopping experience, if you have any questions, please feel free to contact us. :
Най-добри сделки