.

.

KOAIUS Модерен Опаковка Сапун, 300 мл, Захранващи Сапун от Смола, Европейски Ретро Шампоан, Гел За Душ, Бутилка за Лосион за Еднократна Употреба, Натиснете Опаковка Течн?

KOAIUS Модерен Опаковка Сапун, 300 мл, Захранващи Сапун от Смола, Европейски Ретро Шампоан, Гел За Душ, Бутилка за Лосион за Еднократна

BGN 18.32

Брой продукти
На склад

Универсален : Този опаковка за сапун на вашия плот може да се използва за сапун, почистващи препарати, лосиони, смеси от етерични масла за ароматерапия, шампоани и много другиФлакон за лосион е изработен от смола, материал здраво, луксозна текстура, три цвята, по желание. Обем : 300 мл / 10,1 унция.Лесна употреба : Бързо отваряне за лесно пълнене и самото натискане на за подаване на точното количество сапун.Опаковка за сапун - идеалният вариант за вас!.Ретро дизайн : Използвайте бутилка с дозатор сапун в ретро стил като и спорта сапун, който можете да използвате като декорация на баня или кухня.Те притежават естетика, която може да украсите дизайн на дома.Идеален подарък : Практичен и красива опаковка за сапун bottler - идеален подарък за близки приятели или семейство.коаіиѕвы можете да го използвате като опаковка за сапун в кухнята или попълнете лосион в съвременна и практична баня decor.Name : Опаковка сапун/бутилка за лосион/Опаковка течност/опаковка течен сапун/опаковка за душата Материал : смола Размер : 8,3*20,8 、 3,2*8,1 инча Обем : 300 мл/10,1 грама Начин на монтаж : настолен Подходящ за помещения : домашна кухня и баня, хотел, KTV и бара и т., Опаковка на продукта : опаковка сапун * 1 моля, Обърнете внимание : 1. Продава се само в опаковка от сапун 2. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря ви 4.Поради разлика между светлина и ъгъл на снимане или осветление под дисплея могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете.Елегантна и стилна опаковка за сапун, Благодарение на стилен винтажному дизайн heavyduty и нагънат лента на повърхността на флакона опаковка за сапун се получи красив и зашеметяващ.Това не са само опаковка за сапун, но и луксозно бижу, което може да украсите вашата баня и кухня и да ви се даде добро настроение, докато го търсят Съвети:1. Размерите се измерват ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Нашите дозатори за сапун са празни и не съдържат шампоан или съоръжения за измиване на тялото.

Други функции

Най-добри сделки