.

.

Златни и Сини Магнитни Гривни за Мъже, които Правят Болка при Артрит, Туннельной Мигрена в Китката, Гривна за Магнитотерапии от Въглеродни Влакна От Неръждаема Сто?

Златни и Сини Магнитни Гривни за Мъже, които Правят Болка при Артрит, Туннельной Мигрена в Китката, Гривна за Магнитотерапии

BGN 10.00

Брой продукти
На склад

☑️Тежкотоварни магнити с висока мощност 3000 Гауса, които да помогнат за облекчаване на симптомите на артрит и на карпалния тунелТова са най-силните достъпни магнити, е много по-солиден всякакви други магнитни продукти на пазара!. ☑️Хипоалергичен материал.Гривната е изработена от неръждаема стомана 316 L, не съдържа олово, никел и гипоаллергенен, не причинява вреда на кожата. ☑️ Стилен, изработен ръчно и елегантен дизайн, което го прави чудесен подарък за всеки повод! (Коледа, рожден Ден, Юбилей). ☑️Бижута с магнити подобряват общото ни благосъстояние, за подобряване на кръвообращението, укрепване на имунната система и предотвратяват развитието на множество заболявания. ☑️ ИДЕАЛЕН ИЗБОР за подарък : Идеален котва подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, рожден Ден, годишнина и т. ☑️Тежкотоварни магнити с висока мощност 3000 Гауса, които да помогнат за облекчаване на симптомите на артрит и на карпалния тунел.Това са най-силните достъпни магнити, е много по-солиден всякакви други магнитни продукти на пазара!. ☑️Хипоалергичен материал.Гривната е изработена от неръждаема стомана 316 L, не съдържа олово, никел и гипоаллергенен, не причинява вреда на кожата. ☑️ Стилен, изработен ръчно и елегантен дизайн, което го прави чудесен подарък за всеки повод! (Коледа, рожден Ден, Юбилей). ☑️Бижута с магнити подобряват общото ни благосъстояние, за подобряване на кръвообращението, укрепване на имунната система и предотвратяват развитието на множество заболявания. ☑️ ИДЕАЛЕН ИЗБОР за подарък : Идеален котва подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, рожден Ден, годишнина и т.

Други функции

Най-добри сделки