.

.

Бронзаторы и бял Хайлайтер За грим, Хайлайтер за Контурирования, 5 Цвята, Осветляющий Лицето, Хайлайтер за грим, Гелевый блясък за очи (B-1, Един размер)

Бронзаторы и бял Хайлайтер За грим, Хайлайтер за Контурирования, 5 Цвята, Осветляющий Лицето, Хайлайтер за грим, Гелевый блясък за очи (B-1,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Палитра от блестящо хайлайтеров】В състава на този хайлайтера включва 5 нюанси за перфектен сияниеФлуоресцентно крем с великолепна проблясващи ефект ви Прави по-очарователна и незабавно изсветлява цвета на лицето, създаване на Тройна начин. 【Калена водоустойчив】 Устойчив хайлайтер, водоустойчив и устойчив, този хайлайтер-компактна пудра за грим подчертават вашата кожа и ще ви спести си от бледности и безжизненности.Нежен към кожата, той е Деликатен и Нежен, а подчертава също така Ярък и свеж грим. 【Многоцелеви】 идеален за изсветляване на скулите, клепачите, надбровных дъг, вътрешни краища и устните с помощта на светорассеивающих пигменти за подобряване на цвета на кожата, добре е подходяща за всеки цвят на кожата.За подчертаване на лицето. 【Идеален подарък】 е Лесна и удобна за переноске, тази пудра на прах-хайлайтер може да се използва като подарък за най-добри приятели и семейство.Идеален за ежедневна употреба момичета или дами, на партито по случай рождения ден, селското стопанство, абитуриентски и булчински грим и т. 【Многократно прилагане на】 Светъл, трайно, коректор средство, контрол на омазняване, отбеливающее, лесно се нанася, незабавно изсветлява кожата, прикрива несъвършенствата и създава троен образ.Устойчив Водоустойчив Блестящо За партита, cosplay, шоу, сватби и музикални фестивали.Бронзаторы и бял хайлайтер за грим, хайлайтер за контурирования, 5 цвята осветление на лицето, хайлайтер за грим, гел за очи с пайети, бронзаторы и бял хайлайтер за грим, хайлайтер за контурирования, 5 цвята осветление на лицето, хайлайтер за грим, материал : пластмаса цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 27 грама опаковка Размер : 6,8x6,8x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки