.

.

Безжична система екскурзовод FST FLYSOUNDTECH за провеждане на екскурзии, Срещи, Музеи, Треньор, Църквата (4 предавател + 100 приемници)

Безжична система екскурзовод FST FLYSOUNDTECH за провеждане на екскурзии, Срещи, Музеи, Треньор, Църквата (4 предавател + 100 приемници)

BGN 52.40

Брой продукти
На склад

Реална прехвърляне на цифров сигнал с много стабилна и ясно качество на звукаУголемено разстояние благодарение на висока степен на поверителност и защитена от смущения безжична система екскурзовод.Технически характеристики на безжични аудио системи екскурзовод : Това е най-добрият начин да се организира екскурзии за вашите туристически групи.Безжична система аудиогида - това е лесна за използване система за безжична връзка, разработена специално за туристически групи за екскурзии из завода, излети на открито, обучение на служителите, устен превод, конференции и изложби.Технически характеристики на безжични аудио системи екскурзовод : Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия, време на зареждане само 4 часа.Лесно за използване зарядно устройство с LCD дисплей за измерване на заряд на батерията, канал, звука е много лесен за работа.UHF за международен лиценз за свободна честота. разстоянието от предавателя до приемници е на 100-150 метра. 100 независими канала за избор на повече от 100 групи работят едновременно на едно място.За по-удобно носене предвиден каишка.Тънък дизайн и приятен външен вид.Много малък размер.Области на приложение на безжични аудио системи екскурзовод : Туристически VIP-техники за : промоция на продуктите на компанията, изложби на високо равнище, правителствени дейности, прием на ВИП-персони, които присъстваха на завод, промишлен туризъм; Преподавательская на приготвяне : Училище, учебни заведения, конферентни зали, зрителната зала, аудиторные лекции, семинари и други учебни дейности, специална професионална подготовка.Осъществяване на безжични аудио системи екскурзовод в комплекта : . 1 х микрофон за всеки предавател. 1 Х слушалки за всеки приемник. 1 x Едно USB зарядно устройство и каишка за всяко устройство. 1 x Ръководство за употреба.Приложение : За пешеходна екскурзия, инструктор по езда, посещение на музеи и фабрики, хадж, църкви, конференции, събития, конференции по синхронному преводи и така нататък.

Други функции

Най-добри сделки