.

.

SONGMICS 50 Закачалки за палта и комплект от 3 Закачалки за панталони, Пластмасови Закачалки за костюми, S-Образен отвор, Нескользящие Организаторите за панталони, Спест?

SONGMICS 50 Закачалки за палта и комплект от 3 Закачалки за панталони, Пластмасови Закачалки за костюми, S-Образен отвор, Нескользящие

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Комплектът включва : Комплект от 50 закачалки за палта с S-образен отвор за лесно закачане на ризи, а също и комплект от 3 закачалки за панталони с 5 нива всяко за компактно съхранение дънки и много другиЗа по-голямо пространство в гардероба на всяка от 3 закачалки за панталони с 5 пръчки, на които може леко да се мотае не само панталони, като дънки, но и вратовръзки, колани, шалове или дори кърпи в банята един под друг.Просто развешивание с S-образен отвор : Закачват дрехи с тугим яка, не е лесно, но ето и герой — S-образен отвор в горната част на закачалки за дрехи ще ви помогне да направите това е по-лесно, без разтягане на врата риза при нея развешивании.На въртящата се на планк : Просто завъртете всяка от 5 прът на 360 градуса, и вие можете лесно обличане или да панталони, което значително ще улесни организацията на вашето облекло.Повече не соскальзывайте : Уморихте ли се да изберете дрехи, който винаги се пада с вашите закачалки?Този набор от закачалки струва да опитате; нескользящие закачалки няма да позволи да се промъкнат дори и копринена блуза.Цвят : тъмно сив. Материал : ABS-пластмаса. Размерът на всяка закачалки : 16,3 "Д х 0,2 "Ш х 8,9"В (41,5 х 0,5 х 22,5 см).Теглото на всяка закачалки : 0,2 паунда (86 г. Максималната товароносимост на всяка закачалки : 11 паунда (5 кг).Цвят : Сребристо, черно.Материал : стоманена тел, пяна EVA. Размерът на една закачалка : 15 "Д-р х 0,2 "Ш х 14.6 В (38 х 0,5 х 37 см).Тегло на една закачалка : 14,6 грама (413 г. Максимална статична товароносимост на една закачалка : 11 паунда (5 кг). 50 x Закачалка за дрехи. 3 х Закачалка за панталони.Дръжте закачалки далеч от източници на топлина и пламък.Не използвайте закачалки в условия на висока температура.Не се мотае тежки предмети върху закачалки.Не използвайте тези закачалки в сушильной кола. [Прост S-образна развешивание] Закачват дрехи с тугим яка, не е лесно, но ето и герой — S-образен отвор отгоре ще ви помогне да направите това е по-лесно, без разтягане на врата риза при нея развешивании. [Прост S-образна развешивание] Закачват дрехи с тугим яка, не е лесно, но ето и герой — S-образен отвор отгоре ще ви помогне да направите това е по-лесно, без разтягане на врата риза при нея развешивании.

Други функции

Най-добри сделки