.

.

Детайли на инструмента Автоматичен Централна Перфоратор С върха HSS Защитна Капачка Металлообрабатывающий Инструмент за пробиване и маркиране на Златен/Сребърен ?

Детайли на инструмента Автоматичен Централна Перфоратор С върха HSS Защитна Капачка Металлообрабатывающий Инструмент за пробиване

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Цвят : СребристПакетът включва : 1 x Автоматично централна перфоратор За доставка на 4. Показани изображения не са от самия продукт и са предназначени само за ваша информация. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Ние, продавачът не отговаря за внос.Съвет това автоматично централната удар е изработен от бързорежеща стомана за висока издръжливост и дълголетие.Чук, не е необходимо, с помощта на автоматично центрирующего инструмент можете бързо и лесно да създадете задълбочаване в детайла.Малка ваканция, обикновено използвани за маркиране на центъра на точката, насочва върха на тренировки и предотвратява подхлъзване или отклонение, които водят до увреждане.Пакетът включва : 1 x Автоматично централна перфоратор За доставка на 4. Показани изображения не са от самия продукт и са предназначени само за ваша информация. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Ние, продавачът не отговаря за внос.Съвет това автоматично централната удар е изработен от бързорежеща стомана за висока издръжливост и дълголетие.Чук, не е необходимо, с помощта на автоматично центрирующего инструмент можете бързо и лесно да създадете задълбочаване в детайла.Малка ваканция, обикновено използвани за маркиране на центъра на точката, насочва върха на тренировки и предотвратява подхлъзване или отклонение, които водят до увреждане. автоматична централна перфоратор с предпазна капачка за върха HSS Металлообрабатывающий инструмент за пробиване и маркиране на златен /сребърен цвят Описание : Автоматичен централна перфоратор - това е ръчен инструмент, използван за създаване на задълбочаване в детайла.Той изпълнява същата функция като обикновен централна перфоратор, но без използването на чук.При прижатии към детайла той натрупва енергия в извора, в крайна сметка я освобождава под формата на импулс, който води в действие пуансон, образувайки вдлъбнатина.Импулс, подаваемый на ръба на бръснача удар, достатъчно повтаря, че дава възможност за производство на равномерните-важните си препечатки.

Други функции

Най-добри сделки