.

.

JKUYWX Чанта за съхранение, Сгъваема кутия, Чанта за съхранение, Кутия за съхранение, Шкаф за дрехи, Одеяло, Шкафче за спалня, Кошница за съхранение на Завивки (Цвят: E, Р?

JKUYWX Чанта за съхранение, Сгъваема кутия, Чанта за съхранение, Кутия за съхранение, Шкаф за дрехи, Одеяло, Шкафче за спалня,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

1 Многофункционална организация и съхранение на играчки, дрехи, никаква всячины. Сгъваема конструкция, кошница за дрехи се сгъва лесно за употреба и съхранение. Кошница за съхранение, изработен от памучна и ленена тъкан, която е различна устойчивост на износване и устойчивост на замърсяване. Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява пространство и може да се проведе на няколко места. Количката е здрава и не се разпада. Многофункционална организация и съхранение на играчки, дрехи, никаква всячины. Сгъваема конструкция, кошница за дрехи се сгъва лесно за употреба и съхранение. Кошница за съхранение, изработен от памучна и ленена тъкан, която е различна устойчивост на износване и устойчивост на замърсяване. Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява пространство и може да се проведе на няколко места. Количката е здрава и не се разпада.Характеристики : 1. Гъвкавост, организация и съхранение на играчки, дрехи, никаква всячины 2. Сгъваема конструкция, кошница за дрехи се сгъва лесно за употреба и съхранение. Кошница за съхранение, изработен от памучна и ленена тъкан, която е различна устойчивост на износване и устойчивост на замърсяване. Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява пространство и може да се проведе на няколко места. Количката е здрава и не се разпада.Материал : нетканая плат Цвят : както е показано Размер : 48x44x48 см, 50x40x50 см пакет включва : кош за съхранение X1 (с изключение на други демонстрационни продукти) Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж се дължи На разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Организация за съхранение на домашна кухня Кошници Кофи за Боклук, Контейнери Отворени Контейнери за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки