.

.

Органайзер за инструменти в роли, Чанта за инструменти, на Роли с Цип, Холщовая Чанта за Съхранение на Инструменти, с 5 Джобове за Задната седалка на колата (Хакове)

Органайзер за инструменти в роли, Чанта за инструменти, на Роли с Цип, Холщовая Чанта за Съхранение на Инструменти, с 5 Джобове

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Лесна употреба】 Чанти за инструменти Roll up имат пет просторни джобове с ципове, които просто се свиват и закрепляются две регулируеми компрессионными ремъци 【Материал】 Изработена от висококачествен плат, нашата чанта за носене инструменти здрава, износостойкая.Компактен и лек, лесен за почистване и съхранение. 【Широко използвани】 чанти за съхранение на инструменти имат закопчалка-цип за по-лесно съхранение и не е толкова лесно отваливаются.Чанта-ролка за инструменти може да се мотае и да се съхранява, което спестява място и облекчава транспортирането на инструменти. 【Че получавате】 1 х Сплескани калъф за инструменти. 【Функция】 Чанта за инструменти roll up разполага с голям вътрешен капацитет, в която може да се побере множество инструменти, за да отговори на различните нужди. 【Лесна употреба】 Чанти за инструменти Roll up имат пет просторни джобове с ципове, които просто се свиват и закрепляются две регулируеми компрессионными ремъци. 【Материал】 Изработена от висококачествен плат, нашата чанта за носене инструменти здрава, износостойкая.Компактен и лек, лесен за почистване и съхранение. 【Широко използвани】 чанти за съхранение на инструменти имат закопчалка-цип за по-лесно съхранение и не е толкова лесно отваливаются.Чанта-ролка за инструменти може да се мотае и да се съхранява, което спестява място и облекчава транспортирането на инструменти. 【Че получавате】 1 х Сплескани калъф за инструменти. 【Функция】 Чанта за инструменти roll up разполага с голям вътрешен капацитет, в която може да се побере множество инструменти, за да отговори на различните нужди. Универсално определяне : 5 джобове с цип чанта за инструменти за организиране на вашите набори от инструменти за инструменти за градински инструменти, още един за водопроводни и т. Голям капацитет : в джобовете с ципове можете да съхранявате различни малки пиллеры, отвертки, контакти, датчици за гуми или плоски инструменти, че никога не е проблем. Дръжте инструменти в ред : Ролка за инструменти е много подходящ за вас, като ви позволява бързо и лесно да получите достъп до инструменти и малко аксесоари.Параметри : Тип на продукта : Чанта за съхранение на облегалката на колата Материал : Платно Тегло : прибл. 265 г / 9,3 унция Размер на продукта в разложенном формата на : приблизително 48x29 см / 18,9 x 11,4 инча Опаковка : 1 х Сгъваема чанта за съхранение.

Други функции

Item Type:
Car Backrest Storage Bag
Material:
Canvas
Weight:
Approx. 265g / 9.3oz
Product Unfold Size:
Approx. 48 x 29 cm / 18.9 x 11.4 in
Package:
1 x Foldable Storage Bag :
Най-добри сделки