.

.

Торби за боклук на съвсем малък обем 4 Литра, в Торби за боклук на съвсем малък, Торби за боклук и за офис, Баня, Кухня, Спални, 3 ролка / 60 Точки (розов)

Торби за боклук на съвсем малък обем 4 Литра, в Торби за боклук на съвсем малък, Торби за боклук и за офис, Баня, Кухня, Спални,

BGN 4.33

Брой продукти
На склад

【Опаковка и размер】: Торби за боклук с завязками подходящи за повечето от боклуци кошчета, размерът на тези торби за боклук с завязками е 17,7 "x 19,7" (45 см * 50 см), 3 поименно, във всяка опаковка се само на 60 торби 【Здрав】 : Ние утолщили ни торба за боклук, ще откриете, че ни торба за боклук не бие, защитено от много издръжлив и траен. 【Дизайн ДРЪЖКИ】 : ОТ двете страни на торбата за боклук има дръжки, с негова помощ може лесно връзване на възли, контрол на миризмата, благодарение на този дизайн ни е удобно да вдигне чантата, и едновременно съдържа ръцете си чисти. 【Висококачествени материали】 : Нашите торби за боклук с завязками са изработени от материал HDPE, нетоксичен, без мирис, по-устойчиви. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】:Този торба за отпадъци, предназначени не само за баня, спални, хол, кухня, хотели, пикник, училището, офиса, но и за съхранение на чанти, хранителни продукти, храни за вкъщи, магазини, ресторанти, търговци на дребно, на касата. 【Опаковка и размер】: Торби за боклук с завязками подходящи за повечето от боклуци кошчета, размерът на тези торби за боклук с завязками е 17,7 "x 19,7" (45 см * 50 см), 3 поименно, във всяка опаковка се само на 60 торби. 【Здрав】 : Ние утолщили ни торба за боклук, ще откриете, че ни торба за боклук не бие, защитено от много издръжлив и траен. 【Дизайн ДРЪЖКИ】 : ОТ двете страни на торбата за боклук има дръжки, с негова помощ може лесно връзване на възли, контрол на миризмата, благодарение на този дизайн ни е удобно да вдигне чантата, и едновременно съдържа ръцете си чисти. 【Висококачествени материали】 : Нашите торби за боклук с завязками са изработени от материал HDPE, нетоксичен, без мирис, по-устойчиви. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】:Този торба за отпадъци, предназначени не само за баня, спални, хол, кухня, хотели, пикник, училището, офиса, но и за съхранение на чанти, хранителни продукти, храни за вкъщи, магазини, ресторанти, търговци на дребно, на касата.Комплект удобни торби за боклук на експозиции се състои от три роли битови торби за боклук по 20 броя във всеки един свитък.В сумата се получава 60 роли размер на 17.7 * 19,7 инча във всеки пакет.Той е подходящ за дневни, спални, кухни и други случаи.Подходящ за боклук резервоарите за течно гориво с различни форми, като например крак тип, затворени кофи за боклук, непокрытые кофи за боклук и т.

Други функции

Най-добри сделки