.

.

Вакуум Стереосумки За Съхранение, Компактни Чанти, торбички за съхранение на Пакети с Вакуум Уплътнение за Ватирани Одеала, Постелки, Дрехи! (10 опаковки)

Вакуум Стереосумки За Съхранение, Компактни Чанти, торбички за съхранение на Пакети с Вакуум Уплътнение за Ватирани Одеала, Постелки, Дрехи!

BGN 9.86

Брой продукти
На склад

1,10 бр триизмерен вакуум комплект за съхранение без изпомпване включва в себе си 2 пакета с 39.6 инча, 2 пакета (и) 39.6 инча, 2 пакета (и) 31.6 -инчов, 4 пакет (и) 27.6 см, 10 торби за съхраняване на различни размери за удобство на съхранение на различни предмети ние допълнително доставяме ръчна въздушна помпа. Печат на нашето вакуум пакет извърши с помощта на двухрядных запечатване на ленти.Когато пускате теми, които трябва да се съхранява, плъзнете бутона "светкавица" още два пъти, за да сте сигурни в надеждността на запечатване на торбички. Удобна чанта голям просто трябва Да окаже натиск върху чантата с всички сили на тялото си или с ръка, за да го изтръгне от чанти, всяка капка въздух!Уникално двойно уплътнение с цип и турбоклапан с тройно уплътнение са предназначени за бутане всяка частица на въздуха от пакета по време на процеса на вентилация без повторно попадане на нещо вътре, като запазва съдържанието организатор в компактно състояние за дълго време. Компактен органайзер за дрехи позволява да се увеличи пространството за съхранение, без да се налага честа прибиране в гардероба!Нашите компактна чанта - идеалното решение за увеличаване на обема на вашия гардероб, килер, гараж, маза, таванско помещение и куфара. Вакуумна торба за съхранение е изработен от высокочистого смола материал, който е гъвкав и издръжлив, устойчив на натиск, не е лесно разгражда и за многократна употреба!Независимо дали одеяла във вакуумни опаковки, наметала, спално бельо или дрехи, тези джобове с вакуум запечаткой ще защити отново и отново!Спестете 80% от местата за съхранение!. триизмерен вакуум комплект за съхранение без изпомпване включва в себе си 2 пакета с 39.6 инча, 2 пакета (и) 39.6 инча, 2 пакета (и) 31.6 -инчов, 4 пакет (и) 27.6 см, 10 торби за съхраняване на различни размери за удобство на съхранение на различни предмети ние допълнително доставяме ръчна въздушна помпа. Печат на нашето вакуум пакет извърши с помощта на двухрядных запечатване на ленти.Когато пускате теми, които трябва да се съхранява, плъзнете бутона "светкавица" още два пъти, за да сте сигурни в надеждността на запечатване на торбички. Удобна чанта голям просто трябва Да окаже натиск върху чантата с всички сили на тялото си или с ръка, за да го изтръгне от чанти, всяка капка въздух!Уникално двойно уплътнение с цип и турбоклапан с тройно уплътнение са предназначени за бутане всяка частица на въздуха от пакета по време на процеса на вентилация без повторно попадане на нещо вътре, като запазва съдържанието организатор в компактно състояние за дълго време.

Други функции

Най-добри сделки