.

.

Cabilock 20 бр. комплект прибори за хранене в клетка, чанта за вилици, държач за чинии, калъф за прибори за хранене, декоративни чанти за свещи, коледен държач за чинии, ко?

Cabilock 20 бр. комплект прибори за хранене в клетка, чанта за вилици, държач за чинии, калъф за прибори за хранене, декоративни чанти

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

бельоДържач за прибори : Лек дизайн, практичен за употреба, тези коледни седалките за прибори за хранене са подходящи за дома и ресторанта.Калъф за съхранение на трапезно сребро : подарък : можете да дадете на тези подложки за прибори за своите приятели или роднини, така че те могат да ги използват за съхранение вилици или украса на дома по време на коледните партита или партита, които ще създадат празнично настроение и ще ви донесе удоволствие.Калъф за прибори : коледна украса - Тези капаци за ножевых вилици, изработени от лен и практични за продължителна употреба.Коледен притежателя на съдове : КОЛЕДНИ ВИЛИЦИ ДЕКОР ПОСУДА : Чанти за трапезно сребро, ръкави за трапезно сребро, спално бельо, чанти за трапезно сребро, Държач за прибори за хранене от груб конопен плат, Коледен държач за трапезно сребро, прибори за хранене, Аксесоари за украса на масата на Коледно парти.Коледните чанти за трапезно сребро : Това е отличен начин за съхраняване на прибори за хранене и прибори за Коледа.Списък на пакетите 20 x Чанта за съдове Характеристики - Цвят : както е показано на Коледните чанти за прибори за хранене - Коледни елементи ще фантастично допълнение към вашия масата за вечеря, като помага за засилване на празнична атмосфера Чанти за прибори за коледно парти. - Размер : 12,00 X8,50 X2,00 см / 4,72 X3,34 X0 Чанти за съдове за партита. - Идва в достатъчни количества, тези калъфи за прибори за хранене може да задоволи вашите нужди в де коледа на притежателя, за съдове, за да си официална вечеря. -Материал : лен декор на коледните масата за хранене - Възхитителен дизайн на формата прави тези капаци за съдове красиви и изискани за украса на коледна вечеря на партита. - Тези капаци за ножевых вилици, изработени от лен, те са здрави и практични за продължителна употреба в рождественском держателе за съдове. - Можете да дадете на тези подложки за прибори на своите приятели или близки роднини като идеалните подаръци, така че те могат да ги използват за съхранение вилици или украса на дома по време на коледните партита или тържества.Информация за стоки, Чанти за съхранение на островите в коледната тематика са Изработени от висококачествени ленено материал, практични и трайни за дълго използване. джоб за коледното съдове Искате да има някакви елементи за съхранение и украса за вашите прибори?Тези предмети-вашият най-добър избор.

Други функции

Най-добри сделки