.

.

Багажник и Чанта За Дрехи Калъф За Дрехи Рокля Дишаща Прахоустойчив Калъф За Дрехи, Чанта За Съхранение на Дрехи Организаторите за Съхранение на Пътуване 2 елемент?

Багажник и Чанта За Дрехи Калъф За Дрехи Рокля Дишаща Прахоустойчив Калъф За Дрехи, Чанта За Съхранение на Дрехи Организаторите за Съхранение

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Голяма резервоарът е достатъчна за опаковане на вашия тежък багаж при преместванеУдебелена нетканая плат и PVC-материал, тази чанта за съхранение подходящ за чорапи.С дръжки от двете страни, лесно се движи, е подходящ за съхранение вкъщи.Дизайн на витрини ви позволява да видите ясно нещата, които се съхраняват в торби.Те са подходящи за съхранение на всички видове дрехи, одеяла, всякакви всячины и т. Описание Чанта за дрехи за гардероба си, калъф за дрехи, рокля, дишащи калъфи за дрехи, Чанта за съхранение на дрехи, органайзер за съхранение на пътуване, 2 бр. специални Функции - Размер : 25,55 X17,68 X5,89 см - Материал : нетъкан текстил и PVC - Цвят : черен Предпоставка включва 2 x покривала за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки