.

.

Детски картички за месец, за Многократна употреба, Детски подаръчни комплекти, Етикети с кубчета, Определени от 14 парчета - Включва Елегантна чанта на съвсем малък ?

Детски картички за месец, за Многократна употреба, Детски подаръчни комплекти, Етикети с кубчета, Определени от 14 парчета

BGN 5.69

Брой продукти
На склад

✅ ЕДНОПОСОЧЕН ДИЗАЙН – Набор от 14 парчета - включва в себе си : 12 картички на месец, СПЕЦИАЛНО публикуване на обява за нова детска диск "Аз съм тук" и етап 1-седмична давностНапишете любимите си спомени, тегло и ръст или всички месечни данни бебе на гърба на перманентным маркер в паметта. ✅ РЪЧНА работа – правоотношение на качествена дървесина с дебелина 3 мм. Е месечни дървени дискове, удостоверение от КФН по отношение на цвят, с гравиран, така че на всеки дървен диск може да има малки различия. ✅ ПОДПОРИ за ДЕТСКИ СНИМКИ - запечатлейте деревенскую естествената граница в розово, синьо, неутрални цветове или на нашите забавни анимационни деца, използвайте детска градина, в офиса или прикрепете към фоторамке бебета месец.Идеален за момчета, момичета или близнаци.Задължително трябва да бъде в някоя детска рецепцията. ✅ ЕЛЕГАНТНА ОПАКОВКА - Месечни картички Time Vault Treasures за деца са украсени с красива панделка с цвят на слонова кост и опаковани в клас муслиновый торбичка на съвсем малък.Идеален подарък за рожден ден.Моля, обърнете внимание : да се съхранява дървени картички сухи.Тъй като тези картички, изработени от дърво, моля, съхранявайте ги на сухо. ✅ ТРАЙНИ и многократна употреба - за разлика от стикери, които могат да порваться и помяться в ръката на детето, тези карти milestone може да се предава от поколение на поколение, без разкъсвания или бръчки. ✅ ЕДНОПОСОЧЕН ДИЗАЙН – Набор от 14 парчета - включва в себе си : 12 картички на месец, СПЕЦИАЛНО публикуване на обява за нова детска диск "Аз съм тук" и етап 1-седмична давност.Напишете любимите си спомени, тегло и ръст или всички месечни данни бебе на гърба на перманентным маркер в паметта. ✅ РЪЧНА работа – правоотношение на качествена дървесина с дебелина 3 мм. Е месечни дървени дискове, удостоверение от КФН по отношение на цвят, с гравиран, така че на всеки дървен диск може да има малки различия. ✅ ПОДПОРИ за ДЕТСКИ СНИМКИ - запечатлейте деревенскую естествената граница в розово, синьо, неутрални цветове или на нашите забавни анимационни деца, използвайте детска градина, в офиса или прикрепете към фоторамке бебета месец.Идеален за момчета, момичета или близнаци.Задължително трябва да бъде в някоя детска рецепцията. ✅ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - На всеки дървен диск / пощенска картичка milestone отдолу се изрязват детски крачета с големи букви, а с матирано покритие придава на вашите диск със снимки на гладкост.

Други функции

Най-добри сделки