.

.

JKYOU Отшелушивающая гъба за изсушаване на гърба Артефакт Мързеливи Хора Вземат Вана, за да избършете гърба си в Стената Отшелушивающая четка за гърба Инструмент за ?

JKYOU Отшелушивающая гъба за изсушаване на гърба Артефакт Мързеливи Хора Вземат Вана, за да избършете гърба си в Стената Отшелушивающая

BGN 6.11

Брой продукти
На склад

¿ По-мека и чиста кожа - най-меката и чиста кожа, която можете да усетите · Не съдържа латекс, не причинява алергии, не стимулира, не са токсични за околната среда, зелени и здрави, подходящи за всички видове на хората. · Четка за душ може да осигури нежен масажен ефект, който стимулира и подобрява кръвообращението. · Мултифункционалност : Нежни четината стимулират нервната система и ви помага да се чувствате енергични.Четка може да използвате и влажна с любимия си гел за душ или вода и сапун. · Използва се за измиване и масаж на цялото тяло. ¿ По-мека и чиста кожа - най-меката и чиста кожа, която можете да усетите. · Не съдържа латекс, не причинява алергии, не стимулира, не са токсични за околната среда, зелени и здрави, подходящи за всички видове на хората. · Четка за душ може да осигури нежен масажен ефект, който стимулира и подобрява кръвообращението. · Мултифункционалност : Нежни четината стимулират нервната система и ви помага да се чувствате енергични.Четка може да използвате и влажна с любимия си гел за душ или вода и сапун. · Използва се за измиване и масаж на цялото тяло.Четка за почистване на гърба Материал : полипропилен + найлон Размер : 30*20 виж Четка ще стане по-лесна след измиване с топла вода преди къпане.

Други функции

Най-добри сделки