.

.

5,2 Килограма прах SLSA за приготвяне на бомбочек за вана, Басейн прах лаурилсульфоацетата натрий SLSA, Невероятни мехурчета, Нежен към кожата, подходящ за готвене на бо?

5,2 Килограма прах SLSA за приготвяне на бомбочек за вана, Басейн прах лаурилсульфоацетата натрий SLSA, Невероятни мехурчета, Нежен към

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

ОРГАНИЧНАТА ПРИРОДА : Нашият прах SLSA за производство на бомбочек за вана 100% чисти, извлечени от кокосово и палмово масла, това е повърхностно-активно вещество съответства на стандартите на ECOCERT за органична и натурална козметикаОТЛИЧНО ПЕНЛИВА : повече мехурчета - повече щастие!Само малко количество прах лаурилсульфоацетата натрий SLSA ще се събудите и ще ви зареди с енергия тялото си в освежаващо ароматна вана.Уважение КЪМ КОЖАТА : Продукти, изработени с помощта на SLSA, много по-мек от продукти, произведени с повърхностно-активни вещества от типа на "натриев лаурил сулфат".Наистина е отличен избор за нежни почистващи агенти средства за лице и тяло за чувствителна кожа, както и чудесна алтернатива значение.МНОГОКРАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Прах SLSA за производство на бомбочек за бани, отлична за приготвяне на всички видове домашни средства за бани.Някои от тях включват трюфели за вана, топката пяна, крем-шампоан, твърди шампоани и ексфолианти за тяло.Не се притеснявайте : Нашите експерти са готови да ви помогнем, ако не ви устройва лаурилсульфоацетат натрий Hznxolrc, ние предлагаме гаранция за връщане на парите.Не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси.Описание на продукта Hznxolrc се ангажира да предоставя иновативни и висококачествени продукти и услуги, които отговарят или надхвърлят очакванията на нашите клиенти.Въз основа на нуждите на клиентите, Hznxolrc разработи този прах лаурилсульфоацетата натрий SLSA.Ние предлагаме 100% задоволително обслужване.Ако не сте напълно удовлетворени, придобити стока, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Защо избра точно нас? ⭐100% Органична природа - екстракт от кокосово и палмово масло. ⭐Отлично пяна - Повече мехурчета - повече щастие. ⭐Бебешката кожа - Наистина чудесен избор за чувствителна кожа. ⭐ Многократно използване - Подходящ за готвене на всички видове домашни средства за бани. ⭐ Гаранция за удовлетвореност - 100% Гаранция за пълно връщане на парите.Препоръчителната доза е 1. Liquid пенящиеся продукти от 1 до 10% от общото тегло на препарата) 2. Твърди или порошкообразные продукти : от 5 до 20% от общата маса на препарата) комплектът включва : 1 ет. пенка тегло 5,2 килограма, 1 практически опаковка с капак, 1 мерителна лъжичка обем 2 мл.

Други функции

Най-добри сделки