.

.

1. Обява за бременността, за баби и дядовци, Идеи за Реклами за раждане, Сонограмма, Ултразвуково изследване, Кутия за подаръци За спомен, Информация за бременност с ?

1. Обява за бременността, за баби и дядовци, Идеи за Реклами за раждане, Сонограмма, Ултразвуково изследване, Кутия за подаръци За спомен,

BGN 14.62

Брой продукти
На склад

❤Прекрасни идеи за реклами за раждане на детето - Ако търсите уникален начин да обяви бременността си, кажете им за този смислен начинНапишете датата на срещата и приложете снимка с УЛТРАЗВУК, за да създадете незабравим момент с помощта на този прозорец, за да обяви за бременност! ?Забележка : В пакета е само дървена кутия и двустранно самозалепваща се лента. ❤Креативен дизайн - реклама за бременност за татковци е представено по нов начин, с подробни въпроси : "Какво има в кутията?", "Благосъстояние", на малки триъгълници, за да направлява откриването и изненада им, когато те се отварят капака!Те ще бъдат изненадани, когато отвори капака!Весел начин за правене на бременност разкрива идеи, които, сигурна съм, им харесат!. ❤Съобщете датата на Първата среща на детето - баба и дядо, съпруг, трябва да умира от желание да се запознаят с детето, кажи им сега!В тази магическа хубав памет напишете година и кръгът на датата на кръг, с моментна снимка на УЛТРАЗВУК. "Здравейте, аз не мога да чакам за среща с вас"! "Ти може да се носи в ръцете ми, когато аз съм роден, скъпа?". ❤Свобода да определят самоличността на Позицията легенда в полето за обяви за раждане на детето е празна и трябва да бъде запълнен с вас.Можете да попълнят празнините им обозначение по своему!Вие решавате да се определи тяхната индивидуалност, и аз съм сигурен, че това ще бъде много полезно занимание!. ❤Дървена кутия за съобщения за раждане скъпоценни баби и дядовци - Кутия за съобщения за раждане, баби и дядовци са изработени от висококачествена дървесина, с вътрешен карабинка за по-добро задържане на кутията на място и нов дизайн за лесно съхранение.В чест на вълшебен раждането на вашето бебе.Се съхранява вечно, и може да се използва за показване на това прекрасно начало. ?Забележка : Изчакайте, докато мастилото изсъхне, преди да се затвори една дървена кутия.Забележка : Mailto съдържа само една дървена кутия и двупосочна лента.

Други функции

Най-добри сделки