.

.

TZYY USB Електрически Уреди Тъканни Зимни топъл От сплав с волоконным Топъл USB Задни Накладки Електрически Водоустойчив Комплект топли дрехи могат да се перат и регул?

TZYY USB Електрически Уреди Тъканни Зимни топъл От сплав с волоконным Топъл USB Задни Накладки Електрически Водоустойчив Комплект

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

[Дайте на гърба си дълго топлината] Тази топло ще стоплят гърба си и ще ви предпази от студа през зиматаТой се нагрява бързо, мигновено се затопля вас, улеснява излизането навън и полезна за вас и вашето семейство. [Удобна и устойчива на износване] Тази USB-топло е изработена от мека тъкан и вграден нагревателен материал от легирана влакна, който е удобен, износостойким и трайна.Нагревателен проводник от композитни влакна, здраво нагревателен проводник, единни температура на нагряване, устойчиви на висока температура, лесно се окислява, перегорает верига и дълъг експлоатационен живот. [Водонепроницаемое покритие] Тази топло е напълно водонепроницаемое покритие, изолирующее си от външния свят и с най-водоустойчив ефект.Здрав негорими материали, здрав, удобен, гъвкав, водоустойчив, не съдържа прах, предпазва от токов удар, осигурява вашата безопасност, така че не трябва да се притесняват за промените при прибиране на реколтата. [Моден Дизайн] Меки и топли дрехи гарантира, че вие няма да загубите твърде много топлина и ще се радват на удобно и топло.Той осигурява три регулируема температура по ваш избор, можете да регулирате в зависимост от вашите нужди, продължително натискане на превключвателя за включване или изключване, леко натискане за регулиране на предаване, червен висок, средният син, зелен ниско. [Напомняне] Не използвайте пристанища мобилен храни, които не са достигнали 5 V2 A.Когато не се използва, не се обръщай висококачествен източник на хранене в продължение на дълго време, не се обръщай източник на захранване за почистване, и категорично е забранено със силата на замря за проводник на захранването, за избягване на повреда на ключа. [Дайте на гърба си дълго топлината] Тази топло ще стоплят гърба си и ще ви предпази от студа през зимата.Той се нагрява бързо, мигновено се затопля вас, улеснява излизането навън и полезна за вас и вашето семейство. [Удобна и устойчива на износване] Тази USB-топло е изработена от мека тъкан и вграден нагревателен материал от легирана влакна, който е удобен, износостойким и трайна.Нагревателен проводник от композитни влакна, здраво нагревателен проводник, единни температура на нагряване, устойчиви на висока температура, лесно се окислява, перегорает верига и дълъг експлоатационен живот. [Водонепроницаемое покритие] Тази топло е напълно водонепроницаемое покритие, изолирующее си от външния свят и с най-водоустойчив ефект.Здрав негорими материали, здрав, удобен, гъвкав, водоустойчив, не съдържа прах, предпазва от токов удар, осигурява вашата безопасност, така че не трябва да се притесняват за промените при прибиране на реколтата. [Моден Дизайн] Меки и топли дрехи гарантира, че вие няма да загубите твърде много топлина и ще се радват на удобно и топло.Той осигурява три регулируема температура по ваш избор, можете да регулирате в зависимост от вашите нужди, продължително натискане на превключвателя за включване или изключване, леко натискане за регулиране на предаване, червен висок, средният син, зелен ниско.

Други функции

Item type:
electric heating pad
Power supply:
5V2A
Power supply mode:
USB charging
Material:
Alloy fiber filament heating material
Gear setting:
red (high-end), blue (mid-range), green (low-end)
Single thermal film size:
15.7x15.7 inches
Scope of application:
vests, clothes, belts, waist protection
Features:
washable, lightly wiped, insulated, non-static, resistant to tension
packing list:
1 x USB heating pad:
notes:
1. The heating cloth must be inserted into a 5V2A power adapter or a 5V2A mobile power supply to achieve the heating effect. If the output cannot be achieved, the temperature control switch light will not light or the heating effect will not be obvious when using the high temperature range.:
3. Do not use mobile power ports that have not reached 5V2A. When not in use, please do not energize at high gear for a long time, do not energize for cleaning, and it is strictly forbidden to pull the switch wire forcibly to avoid damage to the switch. :
Най-добри сделки