.

.

Выскабливая Машина, червена Светлина, Микро-Ток, продължителна Възрастен Интелектуална Баночная Машина за дома и Офиса

Выскабливая Машина, червена Светлина, Микро-Ток, продължителна Възрастен Интелектуална Баночная Машина за дома и Офиса

BGN 33.97

Брой продукти
На склад

Висококачествен Бианстоун : Резонанс Бианстоуна, дълбоко климатик, естествен бианстоун в комбинация с 8 стоманени топки за получаване на енергия, премахва болкатаБиологично микроэлектричество : микроэлектричество червена светлина прониква слой след слой, премахване на умората и използва pulse старейшина електрическа честота за въздействие върху кожата, така че да можете да масажирате всеки нерв, за да се постигне ефект послойного релаксация. Регулиране на изсмукване на 12 скорости : голямо усвояване, sha за броени секунди, само на 12 всасываний, вътрешна и външна двойно филтриране, за да се предотврати запушване, непрекъснато усвояване.Подобрен отменя налягане : Безболезнено приемане на бутилката, липсата на болка, грижа за кожата и защита на кожни тъкани отвътре навън, целият процес е безболезнен, успокоява и не дразни.Дълъг живот на батерията : батерията с голям капацитет 1800 mah, продължително хранене, бързо зареждане тип c, зареждайте и използвайте по всяко време.Висококачествен Бианстоун : Резонанс Бианстоуна, дълбоко климатик, естествен бианстоун в комбинация с 8 стоманени топки за получаване на енергия, премахва болката.Биологично микроэлектричество : микроэлектричество червена светлина прониква слой след слой, премахване на умората и използва pulse старейшина електрическа честота за въздействие върху кожата, така че да можете да масажирате всеки нерв, за да се постигне ефект послойного релаксация. Регулиране на изсмукване на 12 скорости : голямо усвояване, sha за броени секунди, само на 12 всасываний, вътрешна и външна двойно филтриране, за да се предотврати запушване, непрекъснато усвояване.Подобрен отменя налягане : Безболезнено приемане на бутилката, липсата на болка, грижа за кожата и защита на кожни тъкани отвътре навън, целият процес е безболезнен, успокоява и не дразни.Дълъг живот на батерията : батерията с голям капацитет 1800 mah, продължително хранене, бързо зареждане тип c, зареждайте и използвайте по всяко време. Висококачествен Бианстоун : Резонанс бианстоуна, дълбоко климатик, естествен бианстоун в комбинация с 8 стоманени топки за получаване на енергия, облекчаване на болката. Регулиране на скоростта на засмукване 12 : голямо усвояване, sha, за секунди, само на 12 всасываний, вътрешна и външна двойно филтриране, за да се предотврати запушване, непрекъснато усвояване. Обновен отменя налягане : Безболезнено приемане на бутилката, липсата на болка, грижа за кожата и защита на кожната тъкан отвътре навън, целият процес е безболезнен, успокоява и не дразни. Биологично микроэлектричество : Микроэлектричество червена светлина прониква слой след слой, за да прогонят умората, и се използва pulse старейшина електрическа честота за въздействие върху кожата, така че да можете да масажирате всеки нерв, за да се постигне ефект послойного расслабления5.

Други функции

Item Type:
Electric Scrapping Instrument
Material:
ABS, Magnet, Bianstone.
Battery Type:
Lithium ion battery
Battery Capacity:
1800mAh (shipped with built in battery)
Efficacy:
Gua Sha is guided by the therapy of traditional Chinese medicine meridians and acupoints. There are red adipose granules or dark red bleeding spots and other sha changes, thereby promoting blood circulation, clearing Sha, regulating qi and blood, dredging meridians, improving whole body metabolism, and comprehensively improving sub health.
The instrument can absorb some parts of the adipose layer of the body, stimulate the body's meridians and acupuncture points, at the same time, activate cell , improve the metabolic capacity of the entire body, and increase the temperature of deep adipose through thermal energy to dissolve and metabolize, eliminate excess toxins and Moisture, tightens collagen fibers in :
Най-добри сделки