.

.

2 Кутии на охлаждащи гелевых тампони Koolfever, които намаляват температурата, за деца, охлаждащи по цяла нощ. (1 Кутия х 6 листа) (Размер на 50 мм х 110 мм)

2 Кутии на охлаждащи гелевых тампони Koolfever, които намаляват температурата, за деца, охлаждащи по цяла нощ. (1 Кутия х 6 листа) (Размер

BGN 10.56

Брой продукти
На склад

2 Опаковки Колфевера, помага да се намали топлината, облекчаване на треска по естествен път и може да се прилага за деца на възраст от 2 години и повечеТой не е изместен, дори ако потребителят се обръща в леглото., размер koolfever са се качват по размер детски челото.1 (Кутия х 6 листа) (Размер 50 х 110 мм). може да се използва лесно при поява на вашето дете симптоми на треска.Охлаждащ ефект на всеки лист се запазва до 8 часа. сигурно и леко прилепнала на челото на детето, оставайки на място, дори и когато бебето се обръща с главата надолу.Срок на годност в 2024 година. или 2025 година. Безплатна доставка на Prime, Услуга за изпълнение на поръчката (FBA).И е безплатно!!стикер Thai_product, спомен от Thai_product.

Други функции

Най-добри сделки