.

.

SOLUSTRE 2 бр. Аксесоари за фотоапарати Аксесоари За Статив Универсален с Вита Глава За Статив Преносими Аксесоари За Монтаж Аксесоари За Монтаж За Камера Микро-Единич?

SOLUSTRE 2 бр. Аксесоари за фотоапарати Аксесоари За Статив Универсален с Вита Глава За Статив Преносими Аксесоари За Монтаж Аксесоари

BGN 4.45

Брой продукти
На склад

СФЕРИЧНА корона статив - има добра текстура, сигурността и трайност, както и има дълъг срок на службаАдаптер за прикрепване на ГОРЕЩА обувка-това е прост начин за управление, лесен за инсталиране и можете да го използвате със спокойна душа.Глава винт за монтаж - Външен вид на главата на винта за статив малък и портативен и лесно за носене и употреба.Аксесоари за монтаж-Той има широка гама от приложения, най-вече подходящи за микрофони, камери. универсална глава винт за монтаж-С перфектни детайли са ръчно изработени, практичен и прост, богат на функции, чудесен аксесоар за монтаж.СФЕРИЧНА корона статив - има добра текстура, сигурността и трайност, както и има дълъг срок на служба.Адаптер за прикрепване на ГОРЕЩА обувка-това е прост начин за управление, лесен за инсталиране и можете да го използвате със спокойна душа.Глава винт за монтаж - Външен вид на главата на винта за статив малък и портативен и лесно за носене и употреба.Аксесоари за монтаж-Той има широка гама от приложения, най-вече подходящи за микрофони, камери. универсална глава винт за монтаж-С перфектни детайли са ръчно изработени, практичен и прост, богат на функции, чудесен аксесоар за монтаж.Списък на опаковки 2 x адаптер Характеристики -Креативен дизайн го прави лесно и удобно за носене, и те са страхотни аксесоари за микрофон / заполняющего светлина / статив за камера Универсална топка глава за статив. - Добро умение го прави ефективен и практичен, а също така може да ви служат по-добре преносими аксесоари за монтаж. - С перфектни детайли, изработка, практичен и прост, богат на функции, това е чудесен аксесоар за статив със сферична глава. - Цвят : Черен Аксесоари за статив за камера. - Можете да си купите тази ефективна и практично въртящата се на 360 градуса шаровую глава за статив с винтови глави за стативи.71 инча Универсална глава винт за монтаж. - Материал : Топка корона от алуминиева сплав за камерата. - Произведен от траен и практични материали, той не ръждясва и не е обект на лека корозия багажник с топка глава на 360 °.Информация за товарахот поставка за топка на главата за обувки Е много практичен инструмент за определяне на заполняющего светлина / фотоапарат / телефон, който може да отговори на вашите нужди и максимално повишаване на степента на вашето обзавеждане.

Други функции

Най-добри сделки