.

.

YALLSAME Водоустойчив калъф за гмуркане за екшън камерата GoPro Hero 11 10 9 Black, поддържа дълбочината на 196 метра под вода, е идеално за подводна стрелба GoPro 11 10 9 гмуркане.

YALLSAME Водоустойчив калъф за гмуркане за екшън камерата GoPro Hero 11 10 9 Black, поддържа дълбочината на 196 метра под вода, е идеално

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Този водоустойчив калъф е съвместим с екшън камера Go Pro Hero 9 Hero 10 Hero 11 BlackОтлични за гмуркане, гмуркане с шнорхел, сърф, каране на ски, рафтинг, скокове с парашут, X-Game и други видове спортове на открито.Характеристики : Водоустойчив калъф може да се използва под морска вода на дълбочина от 196 метра / 60 м, както и калъф с твърда повърхност напълно защитава екшън камерата Go Pro Hero 9 10 11.Функционално разширение : С помощта на адаптер, включен в комплекта, камерата може да се монтира вертикално или хоризонтално върху статив, земята и цифров фотоапарат.Лампа или смартфон, можете да прикачите към корпуса на корпуса с помощта на адаптер.Технология на производство : Водоустойчив корпус изработен от специални полимерни материали, които не позволяват на корозия от морска вода.Калъф удобен за отваряне и затваряне с помощта на трайно замъка, който да е лесно да се прекъсне.Высокопрозрачное закалено стъкло не само предотвратява повреда на обектива на камерата, но и осигурява получаване на снимки и видео с висока разделителна способност.Пратката включва : 1x водоустойчив корпус, 1x быстроразъемная обтегач, 1x адаптер за прикрепване на студено башмака три пръста, 1x адаптер за прикрепване на студено башмака на два пръста, 1x винт с набраздения винт, 12x фарове за поставяне. за монтиране на адаптери, фенери или други устройства. за закрепване на камерата Go Pro вертикално или хоризонтално.за свързване на устройства, с помощта на стандартен винт 1/4 инча. за лампи, микрофон, стойка за телефон и т., 1x Водоустойчив корпус-калъф. 1x Быстросъемная обтегач. 1x Адаптер за прикрепване на студено башмака три пръста. 1x Адаптер за прикрепване на студено башмака с два пръста. 1x Винт с накатанным пръст, 12x фарове за поставяне.Уникалните функции на горните и страничните отвори за закрепване на перката башмака.за портрет / вертикално снимане, настройка на вашия цифров фотоапарат, го очакваха до штативу, свързване на външни аксесоари (осветление, микрофони и т.Высокопрозрачное закалено стъкло осигурява ясно качество на картината. Всички метални детайли са изработени от неръждаема стомана 316 (SUS316). Ефективно предотвратява корозия от морска вода (обикновена панта на задната врата е много лесно податливи на корозия и пада при потапяне).

Други функции

Най-добри сделки