.

.

Homoyoyo Ретро Интериор Декор за Животни Притежателят на Хартиени Кърпи Текстилен Кола Орнаменти във Формата На Жираф Титуляр за Салфетки, Декорация във Формата На Жи?

Homoyoyo Ретро Интериор Декор за Животни Притежателят на Хартиени Кърпи Текстилен Кола Орнаменти във Формата На Жираф Титуляр

BGN 17.14

Брой продукти
На склад

Орнамент във формата на Жираф : Креативен дизайн го прави полезно, тъй като врата на жирафа също може да бъде поставка за салфетки Ретро декор : чудесен подарък за приятелите и семейството си.Декор във формата на животни : ще се Превърне в чудесна декорация на офис, хол и антре.Държач за хартиени кърпи : Дизайн го прави удобен, тъй като врата на жирафа също може да бъде държач за кърпички.Кола за салфетки : Специален дизайн е доста очарователен и привлекателен.Орнамент във формата на Жираф : Креативен дизайн го прави полезно, тъй като врата на жирафа също може да бъде поставка за салфетки. Ретро декор : чудесен подарък за приятелите и семейството си.Декор във формата на животни : ще се Превърне в чудесна декорация на офис, хол и антре.Държач за хартиени кърпи : Дизайн го прави удобен, тъй като врата на жирафа също може да бъде държач за кърпички.Кола за салфетки : Специален дизайн е доста очарователен и привлекателен.Списък на пакетите 1 x украшение Характеристики -Размер : Около 11,1x8x45 ретро украшение във формата на жираф украшение във формата на жираф държач за кърпички във формата на жираф украса във формата на жираф iron украшение. -Материал : Желязо държач за кърпички във формата на жираф-Цвят : кафе ретро украшение във формата на жираф-Това ще бъде чудесна декорация за офиса, хола и коридора, кола за салфетки. -Специален дизайн-това е доста чаровен и мил титуляр за хартиени кърпи. украса-Това продуктът е произведен от материал, който го прави доста издръжлив и трудно като украшение във формата на жираф. -Креативен дизайн го прави полезно, тъй като врата на жирафа също може да бъде украшение жираф под формата на притежателя за салфетки. -Чудесен подарък за приятелите и семейството си lignum украса.Информация за стоки Животински декор Това продуктът е произведен от материал, който го прави достатъчно силен и му е трудно да се прекъсне. кола за салфетки Специален дизайн е доста очарователен. държач за хартиени кърпи за ръце ще се Превърне в чудесна декорация на офис, хол и антре. ретро декор Креативен дизайн го прави полезно, тъй като врата на жирафа също може да бъде държач за кърпички.

Други функции

Най-добри сделки