.

.

Pauwer Големи Постелки за Баня 28 x 47 Постелки за Баня от Микрофибър за Баня, Нескользящие Абсорбиращи Плюшени Постелки За Баня, Душ, Машинно Пране, бързо съхнещи Постел?

Pauwer Големи Постелки за Баня 28 x 47 Постелки за Баня от Микрофибър за Баня, Нескользящие Абсорбиращи Плюшени Постелки За Баня, Душ,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Микрофибър [Подарете си крачета] - Тези са много големи, меки постелки за баня от ворсистой микрофибър размер 28 "x 47", изработени от хиляди отделни ворсинок от полиэстеровой микрофибър, погрузят пръстите на краката в удобен усещане тези луксозни постелки за баня.Лека дрямка, който успокоява уморените крака и предпазва пръстите на краката от студ на пода.Това е точно това, което ви трябва за пода в банята в непосредствена близост до банята или мивката. [УЛТРА ВПИТЫВАЮЩИЙ] - Голяма плюшена подложка за баня от микрофибър Pauwer, изработени от висококачествен материал микрофибър, много по-добре абсорбира влагата от памучни постелки за баня.Висока купчина помага да предпазите вашата подове от капки вода, когато излизам от банята, душ, спа салон или се готвите у мивки.Влагата се задържа в дълбока ворсе тези постелки за душа в банята, което позволява коврику изсъхне бързо. [Нескользящий подложка за вана] - Нескользящие постелки за баня на пода са покрити с трайна тежка рамка от гума TP, предотвращающей компенсира и приплъзване, силна адхезия помага за задържане на тепиха на място. !ВНИМАНИЕ : Водата, класирани под впитывающий подложка за вана, може да доведе до пропуск.Моля, дръжте долната част на подложка за баня суха. [Машинно пране] - Благодарение на технологията на определяне на влакна премиум-клас на всяко влакно е здраво прикрепен към дадена подложка, така че нашият моющийся подложка за баня може да се измива отново и отново, не линяя и не разваливаясь. просто хвърли быстросохнущий подложка за баня в пералнята с лек препарат за почистване на щадящем режим и го оставете да изсъхне на въздуха. [ИДЕАЛНОТО БИЖУ] - Нескользящие постелки за баня Pauwer с модерен геометричен / решетъчен дизайн придават уникален външен вид на всеки интериор на банята в дома си.Идеална за главната баня, детска баня, тоалетна масичка, на душата, на гости спални, кухня, хол, входни врати, хотели, спа-клуб за краката, както и за вани и мивки, също е страхотна идея за подарък.Килимче за баня от микрофибър, изработени от сверхмягкой микрофибър, предоставя удобен подкрепа под краката си.Подложка за баня runner за баня притежават превъзходни водопоглощающей способността си запазва вашите подовете чисти и сухи по всяко време.Големи нескользящие постелки за баня с TPR-субстрат, които са добре поддържани на място, не соскальзывая и не се плъзгат.Подложки за душата, отличаващи се от обикновените пътеки за баня геометричен модел, лесно се съчетават с всеки домашен интериор.

Други функции

Най-добри сделки