.

.

БЛАГОРОДНИ КОСАТА Къса Къдрава Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон Джери Curl Боб Перуки, изработени От Човешка Коса Бразилски произход естествен косъм, Без ?

БЛАГОРОДНИ КОСАТА Къса Къдрава Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон Джери Curl Боб Перуки, изработени От Човешка Коса

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Перука от човешка коса с бретон Материал на косата】 100% бразилски кратък къдрава перука от човешки косъм, плътност на 180%; Без смеси, без синтетика, без мирис, естествен на пипане, нежна, прилича на вашата собствена коса 【Къса къдрава перуки с бретон са Лесни за инсталиране】 Перука Боб Бързо се побира, лесен и контролиран, подходящи за всяко време и купоните.Моля, разклатете внимателно и пита пръстите на краката си след получаване и след това той ще стане по-пухкава. 【Бразилски взаимозаменяеми перука от човешка коса】 нашата перука от човешки косъм, може да се направи със собствените си ръце, по ваше желание.Може да се боядисват, къдри и белина.Можете да създадете много стилове, както и видео на началната страница за вашата помощ. 【Размер шапки за перуката без дантела отпред】 Шапчица среден размер 21,25 инча, 2 регулируеми лента (отзад) и 3 гребени (отстрани и отзад) за по-добра фиксация. 【Бърза доставка на перуки Джери Curl Боб】 Бърза доставка 1-3 работни дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас, моля, пишете ни, преди да коментирам, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.Спецификация на продукта Име на марката : NOBLE КОСА (променяйте стила 24/7).Прическа : перука-боб с бретон от човешка коса.Цвят на косата : омбре кафяв цвят.Дължина на косата : 14 инча отговаря на дължината на Размера на шапки : Средният размер на шапки (обиколката на 21,25 инча). кратък перука-боб от човешка коса + 1 бр. шапка за перука. Време за доставка : Бърза доставка 1-5 работни дни.Защо да изберете перуки, изработени от благородни коса с къса къдрава човешките коса?♥ 100% естествена коса премиум-клас, така че те са меки, като коприна и траен, както и можете да ги оформите добре.♥ Лесно и удобно за носене, особено когато бързате.♥ Лесно се поддава на полагане, както и свободно изправяне, къдри и боядисани.♥ Подходящ за ежедневна употреба (партита, срещи, работа, училище, cosplay, Хелоуин и за всеки друг повод, който искате!) ♥ Не спутывается, не добри.когато (но това е нормално, че малко спутывается благодарение на съхранение или на дълги разстояния за доставка).Как да се справим с коси, които са загубили форма· Меки перука от човешки косата често губи формата си поради опаковане, съхранение и далечния доставка, но лесно се възстанови, не се притеснявайте и просто следвайте 2 стъпки, както следва.

Други функции

Най-добри сделки