.

.

Кърпа за мокро Коса, Преносима Мека Шапка За Изсушаване на Коса, Кърпа За Бързо Сушене на Косата, Мультяшное Сладко Хлопающее Кърпи, Кърпи за баня за Коса за Деца, Мо?

Кърпа за мокро Коса, Преносима Мека Шапка За Изсушаване на Коса, Кърпа За Бързо Сушене на Косата, Мультяшное Сладко Хлопающее Кърпи, Кърпи

BGN 14.82

Брой продукти
На склад

Материал - Обвивка за мокра коса е изработена от утолщенного руно, който бързо се абсорбира и разпръсква влагата и бързо се изсушава косатаНе е толкова лесно да избледняват, насладете се на расслаблением и комфорт след къпане.Сладък дизайн -Забавно мультяшная форма на животно с нежна бродерия, хубава и здрава, пълна с чар.Удобна и регулируема -Еластичен дизайн, не сдавливает, плътно се превръща косата, деца от 6-15 години може да се ползва с доверие.Размер -25 х 35 см /9,8 х 13.8 инча, един размер, подходящи за повечето.ИДЕАЛНИЯТ подарък е Идеалният избор сешоар за кърпи за ден за защита на децата, Свети Валентин, Деня на майката, деня на благодарността или Коледа и т. Суха кърпа за коса е идеален за деца, приятелки, семейства.Материал - Обвивка за мокра коса е изработена от утолщенного руно, който бързо се абсорбира и разпръсква влагата и бързо се изсушава косата.Не е толкова лесно да избледняват, насладете се на расслаблением и комфорт след къпане.Сладък дизайн -Забавно мультяшная форма на животно с нежна бродерия, хубава и здрава, пълна с чар.Удобна и регулируема -Еластичен дизайн, не сдавливает, плътно се превръща косата, деца от 6-15 години може да се ползва с доверие.Размер -25 х 35 см /9,8 х 13.8 инча, един размер, подходящи за повечето.ИДЕАЛНИЯТ подарък е Идеалният избор сешоар за кърпи за ден за защита на децата, Свети Валентин, Деня на майката, деня на благодарността или Коледа и т. Суха кърпа за коса е идеален за деца, приятелки, семейства.Сладък и цветен cartoony дизайн за стайлинг на коса с кърпа, за да изсъхне косата, децата го обичат!Подходящ за всички типове коса и тяхната дължина.Как да се използва 1. Сложете си шапка за суха коса 2. Увийте косата и скрутите 3. Закрепете шапка на главата си Топли уши 1. Чисто ръчни измервания, моля, оставяйте една малка грешка, моля да надделее в насипно състояние. Преди употреба се препоръчва да се изплаква с вода, за да премахне от повърхността на плаващ руно.

Други функции

Най-добри сделки