.

.

Zerodeko 3 бр. Многофункционална Чанта За Съхранение на Инструменти, Чанта-Органайзер, козметични чанти за жени, Encolochadoras Para De Mujer, Маши за Коса, Пътен Калъф, Маши за Съхра?

Zerodeko 3 бр. Многофункционална Чанта За Съхранение на Инструменти, Чанта-Органайзер, козметични чанти за жени, Encolochadoras

BGN 37.12

Брой продукти
На склад

Пътна чанта за къдрене : Многофункционална чанта за съхранение на коса, ефективно предпазва от появата на вдлъбнатини и драскотини, идеален за домашна употреба и пътуванеПреносим калъф маша за коса : преносим и лек, е лесно да вземат със себе си навсякъде.Лесно да се заеме своето любимо устройство със себе си постоянно.Чанта-органайзер за инструменти за оформяне на косата : Пътен калъф за маша, чанта за инструменти за оформяне на коса, плоски желязо, пътен калъф, чанта, чанта за съхранение на преносим, роликовая подвесная чанта-органайзер за жени, изработена от висококачествен и надежден материал, осигурява дълготрайност и издръжливост.Чанта-органайзер маша за коса : е Направена от висококачествен и надежден материал, осигурява издръжливост и продължителна работа.Чанта маша за коса : Уникален дизайн, ясен преглед на съдържанието на горната дръжка, удобна за носене. цип гладка, лесна за бърза употреба.Пратката включва 3 x чанта за съхранение на сешоар Характеристики -Цвят : сив свернутая косметичка-Многофункционална чанта за съхранение на маши за коса, ефективно предпазва от вдлъбнатини и драскотини, идеален за домашна употреба и пътуване преносима чанта маша за коса. - Дайте на тази чанта за съхранение на семейството си или приятели, покажете им своята любов и грижи за пътна чанта за инструменти за оформяне на косата. - Обесване тази торба маша за коса за по-голямо удобство, можете да спестите значително от своето време и усилия чанта маша за коса. - Лесно се отваря и затваря, осигурява добра защита за вашите видове пътни чанти за съхранение на фризьорски инструменти. -Материал : плат Оксфорд, кожена чанта за сешоара -Размер : 69,00 X35,00 X5,00 см /27,12 X13,76 X1 стойка за ютията. - Най-лесният начин за защита на вашия сешоар, плойку маша за коса, четка за горещ въздух и други инструменти за оформяне на косата при пътуване или бизнес пътуване. Органайзер за тоалетни принадлежности.Описание на продукта Преносима чанта за тоалетни принадлежности, Тази преносима чанта маша за коса е изработена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба. чанта за носене на инструменти за стайлинг на коса Тънка работа осигурява практичност. чанта за тоалетни принадлежности за пътуване е Изработена от висококачествена тъкан, Оксфорд, кожа материал, който притежава висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира.

Други функции

Най-добри сделки