.

.

10 бр. Плюшени Фиби за коса със Заек, Сладки Държачи за Опашки със Заек, Шнола за коса със Заек, Нескользящая Шнола за коса, Ластикът за коса с Великден Зайче за деца, П?

10 бр. Плюшени Фиби за коса със Заек, Сладки Държачи за Опашки със Заек, Шнола за коса със Заек, Нескользящая Шнола за коса,

BGN 4.29

Брой продукти
На склад

【Материал премиум-клас】 Фиби за коса сладко plush бъни, изработени от плюш с добра еластичност и гъвкавост, който е много подходящ за вашите гъсти, тънки, дълги, преки или къдрава коса 【Красиви фиби за коса със заек】 Забавни щипки за уши със заек ще придадат на косата приятен забавен сянка и ще изглеждат страхотно с любимия си официални дрехи почивка.Момичета и млади дами могат да ги използват в комбинация с различни видове дрехи. 【Лесна употреба】 Подходящ за гъсти, дълги, къдрава или права коса.Щипки за ушите white rabbit осигуряват здрав захват, идеален за подстригания коса или задържането им на място по време на рязане или полагане, дори и гъста коса не зацепятся и не се разбиват. 【Идеален подарък за момичета】 Подарявате на своите приятели, влюбени и приятелки изискани и невероятни подаръци за Великден, Коледа, рожден ден, годишнина и деня на Свети Валентин. 【Предпоставка включва】 10 бр. щипки за коса със заек; Супер сладък стил, който допълва всяка прическа, чрез добавяне на повече яркост и чар на вашата прическа.

Други функции

Най-добри сделки