.

.

3-Нива Пластмасова Поставка за Кифли, Десерт Поставка за Кифли, Торти, Плодови Сладкиши, Витрина за Сватба, рожден Ден, пиенето на Чай и душата на детето (Син, 2)

3-Нива Пластмасова Поставка за Кифли, Десерт Поставка за Кифли, Торти, Плодови Сладкиши, Витрина за Сватба, рожден Ден, пиенето на Чай

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Десертно блюдо със стойка за тарталети много подходящ за настаняване на сандвичи, кифли, бисквити, ягода, шоколад, etcin партита, като на сватба, годеж, рождени дни, следобеден чай, детски душата, абитуриентски церемония, лятно чаеното парти, за Хелоуин, Деня на благодарността и Коледа.Плодове или други малки десерти.Позволете ни стойка за сладкиши, се харесат на вас и вашите приятели или семейство вкусна десерти на партито, създавайки вид на елегантност и романтика. * Материал : Тази поставка за десерти са изработени от хранително-пластмаса, екологично чист материал полипропилен, нетоксична и безвкусна, здрав и лъскав метален скоба поддържа, както и да краси вашия титуляр за кексчета. * Дизайн : Нашата поставка за торта се различава многопластов дизайн, тънък изработка на изработка, здравина и надеждност на изделията, голяма площ на основания, добра устойчивост и висока носеща способност плодов чинии.Силна пръчка утолщен и е оборудван с преносим дръжка, която е удобна за носене, тя е практична и красива, тя е лесно за почистване и тя ви позволява да спести пространство. *Предимства : много нива бюрото за обслужване на лесно се сглобява и запознат за съхранение.А многослоен сервировочный тава може да штабелировать, и той не ще отнеме твърде много място в гардероба ви.Може да се използва отново, а вие също можете да го използвате в няколко слоя, или можете да използвате един слой поотделно, след демонтаж. * Употреба : Десертно блюдо със стойка за тарталети много подходящ за настаняване на кифли, бисквити, ягода, шоколад на сватби, помолвках, партита по повод рождения ден, послеобеденном чаено парти, детски душите, абитуриентски тържества, летен чаено парти, Хэллоуине, Деня на благодарността, Коледа и други партита., сандвичи, плодове или други малки десерти. * Диаметър на трехъярусного розово тавата за услуга : 6,2 инча, 8 инча, 10.2 инча, а височината - 15,7 инча.Позволете ни стойка за кексчета се харесат на вас и вашите приятели или семейство вкусна десерти на партито, създавайки вид на елегантност и романтика. * Материал : Тази поставка за десерти са изработени от хранително-пластмаса, екологично чист материал полипропилен, нетоксична и безвкусна, здрав и лъскав метален скоба поддържа, както и да краси вашия титуляр за кексчета. * Дизайн : Нашата поставка за торта се различава многопластов дизайн, тънък изработка на изработка, здравина и надеждност на изделията, голяма площ на основания, добра устойчивост и висока носеща способност плодов чинии.

Други функции

Най-добри сделки