.

.

Пеперуда Фон Украса За Рожден Ден Блясък Пролетен Цветен Детски Душ Грильс Снимка Фон Принцеса Бохо Дъга Бохемски Новородено Рожден Ден балон Фон Торта Разбият Ба?

Пеперуда Фон Украса За Рожден Ден Блясък Пролетен Цветен Детски Душ Грильс Снимка Фон Принцеса Бохо Дъга Бохемски Новородено

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ 【 За размера на】 : Блестящ пролетен цветен фон за детската душа Grils Photo Background за портретных бижута новородени деца с размер на 7 фута до 5 фута (ширина 210 см х височина 150 см), подходящи за снимки на закрито / на откритоСтока ще бъде изпратена в сгънат вид, лесно за пренасяне и съхранение. ★ 【Материал】 : Фон от балони за парти в чест на рождения ден на новороденото в стил принцеса впечатлява със своя бохемски стил в стил бохо, дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове.Светопоглощающий и неотражающий, Безшевни. ★ 【 Осъществяване】 : Сгънете 1 бр. бохемски фон за снимки на малки момичета, детски аксесоари за душата.Лесен и удобен за съхранение за фото студио за парти в чест на рождения ден, за жени, момичета на всяка възраст, фон за рожден ден за жените, аксесоари за парти в чест на рождения ден на принцеса сладък сладкиш, десерт маса, банер за фотобудки, ще бъде страхотно забавление за вашето семейство празнично парти. ★ 【Широко се използва】 : Тези фонови бижута с пеперуди в деня на раждането ще стане чудесно допълнение към всяка тематична парти с цветен дизайн за рожден ден (за деца 1-ия ден от раждането, новороденото дете и т.), Са идеални за различни празници и събития, а също и за професионална фотография за получаване на добри портрети.Тя може да се използва като покривки, тапети, фон за фото студио, подпори за снимане на рожден ден със собствените си ръце. ★ 【Полезни съвети】 : В комплекта са включени само 1 предмет бохемски фон за снимки на малки момичета; Стока ще бъде изпратена в сгънат вид.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока при ниска температура, за да премахнете бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Описание на продукта : Съдържание на опаковката : Mailto : 1 х Блестящ пролетен цветен фон за душата на детето, решетка за снимане на новородено, детски портрет украса, винил фон, поставка, в джоба на един стълб или клип в комплекта не са включени.Материал : висококачествен винил плат Функция : Винил произход, лек, издръжлив, с висока разделителна способност, не отразяват ярко оцветени и не е водоустойчив.Начини на използване : 1, С поставка за снимки, клипове и подсветка за снимки ще е по-добре. 2, Можете да използвате двустранно самозалепваща се лента или вместо бутони скоби за закрепване на фона на стената.

Други функции

Най-добри сделки