.

.

На 4 юли Железни етикети, 3 листа, Vinyl Стикер с теплопередачей ден на Независимостта, Авто Флаг на САЩ, Железни етикети, Ленти, Патриотизъм, Железни апликации на тенис?

На 4 юли Железни етикети, 3 листа, Vinyl Стикер с теплопередачей ден на Независимостта, Авто Флаг на САЩ, Железни етикети, Ленти,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Тематични шаблони за Деня на независимостта】 вие ще получите 3 етикети "желязо на етикети" в различни стилове, с красиви шарки и ярки цветове, които придават на дрехите си или сумкам уникален и красив външен вид, достатъчно стилни етикети-прозорец винетка, отговарящи на вашите официални нужди, и винил переводные етикети с чувство за дизайн, съответстващи на вашите индивидуални нужди 【Безопасни материали】 Нашите патриотични етикети iron on transfers, изработени от висококачествени винилови материали, които трудно изчезват, беля или да се счупят.След пренасяне на дрехи той трудно пада и му е да се мие с вода.При машинно пране, моля, изпиране на дрехи в обратна измиване или използвайте защитен пакет. (Изчакайте не по-малко от 24 часа преди измиване). 【Използването на】 Нанасяйте с помощта на домакински ютии (не използвайте парна ютия) или термопереноса.От ключово значение за получаване на добра фигура е пресоване с достатъчно НАЛЯГАНЕ и равномерно ОТОПЛЕНИЕ.Ъглите трябва да се повтори няколко пъти, за да се предотврати запаметяване. 【Широки възможности】 Тези етикети на 4 юли iron on имат широк спектър от приложения, например, можете да ги използвате за украса на техните тениски, раници, спортни облекла, шапки, възглавници или някои други подаръци, и ще се различават от другите, когато отида на парти или някъде другаде. 【Добро обслужване】 Ние предоставяме 100% гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси относно покупка, вие можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще решим проблема възможно най-скоро в рамките на 24 часа. 【Тематични шаблони за Деня на независимостта】 вие ще получите 3 етикети "желязо на етикети" в различни стилове, с красиви шарки и ярки цветове, които придават на дрехите си или сумкам уникален и красив външен вид, достатъчно стилни етикети-прозорец винетка, отговарящи на вашите официални нужди, и винил переводные етикети с чувство за дизайн, съответстващи на вашите индивидуални нужди. 【Безопасни материали】 Нашите патриотични етикети iron on transfers, изработени от висококачествени винилови материали, които трудно изчезват, беля или да се счупят.След пренасяне на дрехи той трудно пада и му е да се мие с вода.При машинно пране, моля, изпиране на дрехи в обратна измиване или използвайте защитен пакет. (Изчакайте не по-малко от 24 часа преди измиване). 【Използването на】 Нанасяйте с помощта на домакински ютии (не използвайте парна ютия) или термопереноса.От ключово значение за получаване на добра фигура е пресоване с достатъчно НАЛЯГАНЕ и равномерно ОТОПЛЕНИЕ.Ъглите трябва да се повтори няколко пъти, за да се предотврати запаметяване. 【Широки възможности】 Тези етикети на 4 юли iron on имат широк спектър от приложения, например, можете да ги използвате за украса на техните тениски, раници, спортни облекла, шапки, възглавници или някои други подаръци, и ще се различават от другите, когато отида на парти или някъде другаде.

Други функции

Най-добри сделки