.

.

Крем-Хайлайтер, Крем За Контура на лицето, Грим, Бронзаторы За Блясък за Лице И Тяло, Козметика, Излъчване на Dodge (4 #)

Крем-Хайлайтер, Крем За Контура на лицето, Грим, Бронзаторы За Блясък за Лице И Тяло, Козметика, Излъчване на Dodge (4 )

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【20 мл крем-хайлайтера】 Ефективно изсветлява кожата на лицето, прави я гладка и лъскава, дълготрайнаПринципът на лека сянка прави контура на по-стереоскопичным и подчертава чертите на лицето. 【Лек блестящ грим】 Идеалната жар за вашия начин без грим!За да подчертаете вашите черти, нанесете хайлайтер на тези участъци на лицето, върху които попадне светлина, като на скулите, челото и переносица. 【4 Цвят по ваш избор : Допълнителен стил】#01, #02, #03, #04; Гладка и копринена хидратиращ текстура, лесна за използване и е с висок блясък. 【Широко приложение】 Подходящ за дневен грим, вечерта грим, професионален грим, на празничния грим и така нататък.Може да се използва за тяло, бр, лицето, раменете, краката си, той не е лепкава и лесно почистване. 【Страхотно описание】 Нанесете директно върху необходими парцели; Маркирайте кожата и премахване на тъмно, бледи и безжизнен на кожата.Нанасяйте блясък за всеки ден и увеличава естествения блясък с помощта на този осветляющего средства. 【20 мл крем-хайлайтера】 Ефективно изсветлява кожата на лицето, прави я гладка и лъскава, дълготрайна.Принципът на лека сянка прави контура на по-стереоскопичным и подчертава чертите на лицето. 【Лек блестящ грим】 Идеалната жар за вашия начин без грим!За да подчертаете вашите черти, нанесете хайлайтер на тези участъци на лицето, върху които попадне светлина, като на скулите, челото и переносица. 【4 Цвят по ваш избор : Допълнителен стил】#01, #02, #03, #04; Гладка и копринена хидратиращ текстура, лесна за използване и е с висок блясък. 【Широко приложение】 Подходящ за дневен грим, вечерта грим, професионален грим, на празничния грим и така нататък.Може да се използва за тяло, бр, лицето, раменете, краката си, той не е лепкава и лесно почистване. 【Страхотно описание】 Нанесете директно върху необходими парцели; Маркирайте кожата и премахване на тъмно, бледи и безжизнен на кожата.Нанасяйте блясък за всеки ден и увеличава естествения блясък с помощта на този осветляющего средства.Списък с пакети : 1 x крем-хайлайтер Функция : 1. Ефективно изсветлява кожата на лицето, прави я гладка и лъскава, дълготрайна. Принципът на лека сянка прави контура на по-стереоскопичным и подчертава чертите на лицето. Гладка и копринена хидратиращ текстура, лесна за използване и е с висок блясък.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Highlighter Cream
Net Content:
20ml
Weight:
About 60g
Suitable for Skin:
All kinds of skin
Optional Color:
1#, 2#, 3#, 4#
Най-добри сделки