.

.

Полупостоянная татуировка 5X2Y, естествени растителни съставки, се държи 1-2 седмици, водоустойчив, Временни татуировки изглеждат като истински, за жени и мъже (кучет?

Полупостоянная татуировка 5X2Y, естествени растителни съставки, се държи 1-2 седмици, водоустойчив, Временни татуировки изглеждат като

BGN 6.66

Брой продукти
На склад

?ПОЛУПОСТОЯННЫЙ И ИЗГЛЕЖДА като ИСТИНСКА ТАТУИРОВКА : Мастило абсорбират в най-горния слой на кожатаНе е нормално временна татуировка.Изглежда истински.Не дебел слой лепило. ? ТРАЙНИ, ВОДОУСТОЙЧИВИ и ИЗДРЪЖЛИВИ : той се развива в рамките на 24 часа и се държи 1-2 седмици.В душата, която витае, чрез практикуване на спорт, не е нужно да се притеснявате за това, че временната татуировка ще падне.Той изчезва за малко естествената регенерация на кожата. ? ЛЕСНО НАНАСЯНЕ : Лесно нанася за 3 минути с помощта на една вода.Първо татуировка ще изглеждат прозрачни, след това ще отнеме 24 часа, за да е тъмно син цвят напълно се яви.Без никакви болки, вие можете лесно да действа в различни ситуации. ? БЕЗОПАСНИ ЗА КОЖАТА МАСТИЛА На РАСТИТЕЛНА ОСНОВА : Полупостоянные мастило 5 X2 Y изработени от гардения, безопасни и годни за консумация естествен травянистого растения.Естествени мастило Gardenia омекнат и безопасни за кожата.Нищожна дразнене. ? ЕКОЛОГИЧНА ОПАКОВКА : 3 листа в една опаковка. ?ПОЛУПОСТОЯННЫЙ И ИЗГЛЕЖДА като ИСТИНСКА ТАТУИРОВКА : Мастило абсорбират в най-горния слой на кожата.Не е нормално временна татуировка.Изглежда истински.Не дебел слой лепило. ? ТРАЙНИ, ВОДОУСТОЙЧИВИ и ИЗДРЪЖЛИВИ : той се развива в рамките на 24 часа и се държи 1-2 седмици.В душата, която витае, чрез практикуване на спорт, не е нужно да се притеснявате за това, че временната татуировка ще падне.Той изчезва за малко естествената регенерация на кожата. ? ЛЕСНО НАНАСЯНЕ : Лесно нанася за 3 минути с помощта на една вода.Първо татуировка ще изглеждат прозрачни, след това ще отнеме 24 часа, за да е тъмно син цвят напълно се яви.Без никакви болки, вие можете лесно да действа в различни ситуации. ? БЕЗОПАСНИ ЗА КОЖАТА МАСТИЛА На РАСТИТЕЛНА ОСНОВА : Полупостоянные мастило 5 X2 Y изработени от гардения, безопасни и годни за консумация естествен травянистого растения.Естествени мастило Gardenia омекнат и безопасни за кожата.Нищожна дразнене. ? ЕКОЛОГИЧНА ОПАКОВКА : 3 листа в една опаковка.Ние вярваме, че всеки човек в света е уникален.Затова трябва да изразят себе си разумно.Нашите мастила на растителна основа ще ви помогне да получите татуировка на истински вид, без болка.Това не е традиционна броская стикер с татуировка.Трае 1-2 седмици.Идеална за плажа, кафене или просто като у дома си.

Други функции

Най-добри сделки