.

.

Zerodeko 2 бр., Стоки за Дома, за по-Чисто, Кофа за Миене на Съдове, Аксесоари за Дома, Синята Защита от Бебета, Леген за миене на Съдове, Двойни Прибори за Еднократна Употр?

Zerodeko 2 бр., Стоки за Дома, за по-Чисто, Кофа за Миене на Съдове, Аксесоари за Дома, Синята Защита от Бебета, Леген за

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Преносим мивка - универсална, може да се използва не само за измиване на лицето, на ръцете, на краката, но и за пране на дрехиМИВКА за ЛИЦЕ - това може да бъде за къпане, миене на краката, лицето, ръцете или бебешко облекло.МИВКА ЗА ИЗМИВАНЕ на РЪЦЕТЕ - Внимателно качество на изработката, носеща способност, която е в употреба.ПЕРАЛНЯ - Осигурява удобство и ефективност, работи добре в банята, в кухнята, на открито, на къмпинг и в много други места.ПРАНЕ на Бельо, за пране в перална дъската може да се използва за къпане, миене на краката, лицето, ръцете или бебешко облекло.Осъществяване Списък 2 x мивка Особености -Здрав материал, безопасен и вкус, можете да го използвате с увереност на детето. -Това може да бъде за къпане, миене на краката, лицето, ръцете или бебешко облекло, за почистване на перални дъски. -Възхитителен дизайн котешки уши, уникален и креативен, може да привлече вниманието на децата към мивката, за пране на дрехи. -Материал : бяла дъска за почистване на дрехи от полипропилен. -Скрита цокъл, разтегателен дизайн, той е лесен за използване, което може да ви даде добър опит с пластмасова пералня и дъска. -Пълномаслено леярство, да не избледнява при излагане на студена или топла вода и не се поддава на лека деформация или спукване на пластмасови бельо.Описание на продукта Детска мивка Многофункционален и комфортен, удобен и преносим за пренасяне и спестяване на място. пластмасова вана за измиване на Този предмет представлява мивка, изработени от висококачествени и здрави материали, за продължително ползване. преносим мивка за измиване на Прекрасен cartoony дизайн лесно ще привлече вниманието на вашето дете.

Други функции

Най-добри сделки