.

.

Alipis 15 бр. Практични Домакински резервни Части, за инструменти с дръжка за главата, работа на смени Домашната Пръчка За Почистване, Дълга Четка За Почистване, стабил?

Alipis 15 бр. Практични Домакински резервни Части, за инструменти с дръжка за главата, работа на смени Домашната Пръчка За Почистване,

BGN 22.85

Брой продукти
На склад

Подмяна на пръчици за четка за тоалетна : - Прост и елегантен дизайн, съчетаващ в себе си качество и красотаНачало : - Дълга, здрава дръжка позволява докосвате до всеки ъгъл на тоалетната чиния за основно почистване.Детайли чистач за тоалетна : - Кръг на дръжката е проектирана така, по-добре да прилепва плътно към ръката си, която спестява време и енергия за почистване.Четка за тоалетна : глава на четка, без почистване на мъртвите ъгли, за тоалетна, дълбоко почистете всеки ъгъл на тоалетната чиния.Детайли пръчки за тоалетна четка : Не оставя драскотини, трайни за домашно почистване.Пратката включва 5 х тоалетни четки Характеристики - Материал : Неръждаема стомана и пластмаса. - Най-лесният и елегантен дизайн, съчетаващ в себе си качество и красота. - Кръгла дръжка дизайн-добре прилепнала към ръката си, спестявайки време и усилия в почистване. - Произведен от висококачествена пластмаса, може да се използва в продължение на дълго време. - Размер : 37,50 X8,00 X8,00 см / 14,74 X3,14 X3,14 инча. - а здрава дългата дръжка позволява да се достигне до всеки ъгъл на тоалетната чиния за основно почистване. - глава на четка, без почистване на мъртвите ъгли, тоалетна, дълбоко почистете всеки ъгъл на тоалетната чиния.Описание на продукта Подробности от устойчив материал, така че те не увреждат вашата тоалетна чиния.четка за тоалетна Вашата баня ще бъде чист и подреден.подмяна на пръчици за четки за тоалетна, която вие лесно ще се радват.детайли за чистач за тоалетна може да замени четката по всяко време.Начало Четка за тоалетна, е направена от пластмаса, тя е здрава и лека.Инструмент за почистване на тоалетна.

Други функции

Най-добри сделки