.

.

Абсорбиращи Керамични Автомобилна стойка Лилаво автоаксесоари Galaxy Мъглявина Space Starry Sky поставки за чаши за напитки с ваканция за пръстите за по-лесно извличане на ?

Абсорбиращи Керамични Автомобилна стойка Лилаво автоаксесоари Galaxy Мъглявина Space Starry Sky поставки за чаши за напитки с ваканция за пръстите

BGN 6.39

Брой продукти
На склад

【АБСОРБИРАЩ МАТЕРИАЛ】 : Изработен е от специален абсорбиращ се керамичен камък, който може лесно да абсорбира водата отвън чаши, защитава поставка за чаши, улавя влагата от ледени напитки и защитава повърхността от най-горещите кафеени чашиДръжте автомобилна поставка за чаши суха и чиста. 【НАБОР от КАБОТАЖНИТЕ ЗА АВТОМОБИЛНИ НАПИТКИ】:Опаковки от 2-те на каботажните диаметър 2,56 инча (6,5 см) и дебелина 0,23 инча (0,6 см) със заоблени ръбове, подходящи за всички видове чаши за пиене, като например чаши бърбън, хайбола, лоубола, хибола, за уиски, а също така за чаши, чаши и фляжек.Стойка не е предназначен за използване в микровълнова печка или миялна машина. 【За по-ЛЕСНО ТЕГЛЕНЕ на】: Отстрани влакчета има една удобна ваканция за лесно отстраняване. 【Противоизносная и не царапающаяся corkboard основа】: Нескользящая corkboard в основата може да се предотврати плъзгане или изместване, а също и предотвратяване на замърсяването на мебели, появата на драскотини или scuffs.С рециклирана, трайни и не царапающейся на корк в основата, която държи на автомобилни стойки на място. 【ПОДАРЪК】:Висококачествена и здрава керамика–Ултра водопоглощающий материал-UV-принт запазва рисуване в ярки и никога не избледняват използвайте го е идеално за подарък за рожден ден, Ден на благодарността, коледа, коледни подаръци.Подарък за мъже и жени. 【АБСОРБИРАЩ МАТЕРИАЛ】 : Изработен е от специален абсорбиращ се керамичен камък, който може лесно да абсорбира водата отвън чаши, защитава поставка за чаши, улавя влагата от ледени напитки и защитава повърхността от най-горещите кафеени чаши.Дръжте автомобилна поставка за чаши суха и чиста. 【НАБОР от КАБОТАЖНИТЕ ЗА АВТОМОБИЛНИ НАПИТКИ】:Опаковки от 2-те на каботажните диаметър 2,56 инча (6,5 см) и дебелина 0,23 инча (0,6 см) със заоблени ръбове, подходящи за всички видове чаши за пиене, като например чаши бърбън, хайбола, лоубола, хибола, за уиски, а също така за чаши, чаши и фляжек.Стойка не е предназначен за използване в микровълнова печка или миялна машина. 【За по-ЛЕСНО ТЕГЛЕНЕ на】: Отстрани влакчета има една удобна ваканция за лесно отстраняване. 【Противоизносная и не царапающаяся corkboard основа】: Нескользящая corkboard в основата може да се предотврати плъзгане или изместване, а също и предотвратяване на замърсяването на мебели, появата на драскотини или scuffs.С рециклирана, трайни и не царапающейся на корк в основата, която държи на автомобилни стойки на място. 【ПОДАРЪК】:Висококачествена и здрава керамика–Ултра водопоглощающий материал-UV-принт запазва рисуване в ярки и никога не избледняват използвайте го е идеално за подарък за рожден ден, Ден на благодарността, коледа, коледни подаръци.Подарък за мъже и жени.Автомобилна поставка Fortune House8 е Направена от висококачествен керамичен впитывающего материал, здрав и не царапающейся корк основи, красив дизайн.Автомобилни влакчета - това са практични аксесоари за вашия автомобил.

Други функции

Най-добри сделки