.

.

Камина, на екрана на 3, Панел Камина, екран Черна Искрогасительная покриване на Лосове Коледно Дърво Метална Камина, Екран Искрогасительная капачка (Цвят: 1)

Камина, на екрана на 3, Панел Камина, екран Черна Искрогасительная покриване на Лосове Коледно Дърво Метална Камина, Екран

BGN 26.69

Брой продукти
На склад

Сверхпрочная дизайн, здрава конструкция се образува за сметка на сгъване негорими екрани, съединените железни мрежи и сварными пантиХудожествена обработка на повърхността на желязо и прахово покритие може да осигури вашата сигурност и за продължителна употреба.Размери-напълно неуспешно -височина 32 инча, ширина 56 см.Мрежа с висока плътност ефективно предпазва вашите деца и кученца, далеч от камината.Монтаж не се изисква - сгъваема конструкция, лесен за инсталиране и съхранение.Идеална камина параван - подходящ за съхранение, сушене или раскладывания дърва за огрев, подходящ за използване на верандите, под палуби-камина параван - много подходящ за декорация на дома, огнището grate.Name : Камина, экранматериал : железопрокат : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.Предпазва от деца и домашни любимци : достатъчно здрав, за да изплаши деца и домашни любимци, като ги държите на безопасно разстояние от вашите плочи.

Други функции

Най-добри сделки