.

.

Гумена Дръжка колела Домкрата за палети HOXWELL Premium, Хонорар колела Домкрата за ремарке за палети повишена здравина, Дължина 14,2 х ширина 11.8 х височина 2 (black, 2 опаковки)

Гумена Дръжка колела Домкрата за палети HOXWELL Premium, Хонорар колела Домкрата за ремарке за палети повишена здравина, Дължина

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

[СИЛНА УСТОЙЧИВОСТ] : Secure колело в канавке опора домкрата за палети по-голяма сила, запазване на стабилността на превозното средство и товара, предотвратите хлъзгането и щети [ЗДРАВ МАТЕРИАЛ] : Reliance домкрата за палети, изработен от висококачествен каучук.Той е устойчив на окисляване и на триенето.И този колесни стопор притежава висока носеща способност, здрав и издръжлив. [Противоскользящее шаси] : Долната част на стопора на колелото домкрата за палети е решетеста фигура, може да засили триене, независимо от околната среда и времето, това позволява по-добре да избегнете опасността от излизане. [Лесен за носене] : Преносим дизайн гумена дръжка на този фиксатор за палети го прави по-удобен за носене и съхранение, когато го използвате. [РАЗМЕР И ПОДДРЪЖКА] : Размер на продукта е 14,2x11,8x2 инча, а теглото - 4,64 килограм.В комплекта са включени 2 опаковки.Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогне да ги разреши. [СИЛНА УСТОЙЧИВОСТ] : Secure колело в канавке опора домкрата за палети по-голяма сила, запазване на стабилността на превозното средство и товара, предотвратите хлъзгането и щети. [ЗДРАВ МАТЕРИАЛ] : Reliance домкрата за палети, изработен от висококачествен каучук.Той е устойчив на окисляване и на триенето.И този колесни стопор притежава висока носеща способност, здрав и издръжлив. [Противоскользящее шаси] : Долната част на стопора на колелото домкрата за палети е решетеста фигура, може да засили триене, независимо от околната среда и времето, това позволява по-добре да избегнете опасността от излизане. [Лесен за носене] : Преносим дизайн гумена дръжка на този фиксатор за палети го прави по-удобен за носене и съхранение, когато го използвате. [РАЗМЕР И ПОДДРЪЖКА] : Размер на продукта е 14,2x11,8x2 инча, а теглото - 4,64 килограм.В комплекта са включени 2 опаковки.Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогне да ги разреши.

Други функции

Най-добри сделки