.

.

Обектива на камерата на мобилен телефон Vorida, Професионален Комплект Обективи HD-камера С Клипсой 0.7 X Широкоъгълен обектив + 12X макро обектив, Съвместим с iPhone X/8/7/7 Гно?

Обектива на камерата на мобилен телефон Vorida, Професионален Комплект Обективи HD-камера С Клипсой 0.7 X Широкоъгълен обектив

BGN 30.16

Брой продукти
На склад

✔ Комплекти обективи за камери 2 В 1 : широкоъгълен обектив 07 X HD + макро обектив, 12 X. Професионален обектив с висока разделителна способност за заснемане на снимки и видео.Той може да се използва както с предно, така и с задната камера. Предназначен както за любители, така и за най-взискателните професионалисти на днешния ден. ✔ ШИРОКОЪГЪЛЕН обектив : Благодарение на широкоугольному обектива 0.7 X HD, расширяющему преглед, той е идеален за заснемане на по-големи разстояния, особено идеален за групови снимки, на които да са отпечатък на семейството си или на член на целия екип. ✔ СПИРАЩИ дъха СНИМКИ в БЛИЗЪК ПЛАН : 12-кратно макро обектив чудесно за подробна снимане на малки обекти.Можете да правите ясни снимки с по-голяма детайлност.Запечатлейте всички тънкости и детайли с използване на точен фокус. ✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Обектив камера на мобилен телефон е изработен от подобрен оптично стъкло и висококачествена алуминиева сплав за повишена трайност.Този комплект лещи намалява до минимум отблясъците, отраженията, отблясъците и други артефакти. ✔ СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване : Ние ще бъдем много щастливи да ви помогне да решите всичките си проблеми.Всички продукти Vorida произведени под строг контрол на качеството, не се колебайте да се купуват, и ние ще ви предоставим сервизно обслужване в рамките на 12 месеца. ✔ Комплекти обективи за камери 2 В 1 : широкоъгълен обектив 0.7 X HD + макро обектив, 12 X. Професионален обектив с висока разделителна способност за заснемане на снимки и видео.Той може да се използва както с предно, така и с задната камера. Предназначен както за любители, така и за най-взискателните професионалисти на днешния ден. ✔ ШИРОКОЪГЪЛЕН обектив : Благодарение на широкоугольному обектива 0.7 X HD, расширяющему преглед, той е идеален за заснемане на по-големи разстояния, особено идеален за групови снимки, на които да са отпечатък на семейството си или на член на целия екип. ✔ СПИРАЩИ дъха СНИМКИ в БЛИЗЪК ПЛАН : 12-кратно макро обектив чудесно за подробна снимане на малки обекти.Можете да правите ясни снимки с по-голяма детайлност.Запечатлейте всички тънкости и детайли с използване на точен фокус. ✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Обектив камера на мобилен телефон е изработен от подобрен оптично стъкло и висококачествена алуминиева сплав за повишена трайност.

Други функции

Най-добри сделки