.

.

Ipetboom 20 бр. Почистващи екрана на телефона Кърпички За почистване на телефона, под формата на Тестени изделия, Четки, Въжета за мобилен Телефон, Четка За почистване, З?

Ipetboom 20 бр. Почистващи екрана на телефона Кърпички За почистване на телефона, под формата на Тестени изделия, Четки, Въжета за мобилен

BGN 12.22

Брой продукти
На склад

Пластмасата ? СРЕДСТВО за ПОЧИСТВАНЕ на ЕКРАНА на ТЕЛЕФОНА ❤️ Топчета, за почистване на екрана от страна на микрофибър премахва упорити следи.Използвайте страна на хавлиени кърпи за изтриване на пръстови отпечатъци и петна. ? СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на драскотини върху чаша ❤️ С всяка страна има кърпа от микрофибър, която е подходяща за почистване на отпечатъци от пръсти, и масло от сензорни екрани таблети, смартфони, лаптопи, компютърни екрани и дори обективи фотоапарати. ? ТОПЧЕТА, ЗА ПОЧИСТВАНЕ на екрана ❤️ Има две страни, и двете могат да бъдат използвани за почистване на вашия екран.В него също има две капачки за меко почистващо средство, когато не ги използвате, моля, носете го, и то ще изглежда по-красива. ? ЗА ТЕЛЕФОНИ СЪС сензорен екран, таблети И лаптопи ❤️ Чудесен избор за подарък на приятели, роднини, служители и не само. ? ИНСТРУМЕНТ ЗА РЕМОНТ на ЕКРАНА на ТАБЛЕТА ❤️ Това е добра украса, когато нямаш телефона.Функция - Цвят : случаен цвят . /- Материал : силикон и пластмаса . /- Размер : 3,5x3,5x1,6 см . /на Помещение включва 20 х препарати за почистване на екрана на смартфон.

Други функции

Най-добри сделки