.

.

CAXUSD 2 бр. Рафт Песен Клавиатура Чекмеджето на Шкаф Чекмеджета Телескопична Плъзгаща се Релса Прибиращи Пързалки Подмяна на Сървърна багажник Водачи От студено вал?

CAXUSD 2 бр. Рафт Песен Клавиатура Чекмеджето на Шкаф Чекмеджета Телескопична Плъзгаща се Релса Прибиращи Пързалки Подмяна

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ПРИПЛЪЗВАНЕ ЧЕКМЕДЖЕ на МЕТАЛНИ Приплъзване чекмедже студено валцувани стоманени, добра носеща способност, добра устойчивост, антиржавейная способност, не е лесно да заржаветьВОДАЧИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА за МЕБЕЛИ - Водачи за чекмеджета осигуряват плавна и тиха работа, лесно можете да се повдигне и да се използват.РЪКОВОДСТВА ЗА БИТОВИ чекмеджета - гладка лагери, осигуряват тихо движение без триене при отварянето на чекмеджето.ВОДАЧ ЧЕКМЕДЖЕТА - устойчивост на натиск, по-здрав и твърд, отколкото обикновените пластмасови чекмеджета.СМЕНЯЕМИ ЧЕКМЕДЖЕТА - Разумен дизайн, безопасна и устойчива, с отлична практичност и по-гладко използване.Пратката включва 2 повдигащи чекмедже на шкафа Особености -Материал : водачи за чекмеджета от студено валцувани стоманени -Цвят : бял водачи за чекмеджета -Размер : 40,00 X1,60 X1,60 см /15,72 X0,63 X0 сменяеми релси за чекмеджета. - Използва прецизионное производство за подобряване на стабилни характеристики и висока надеждност, тежкотоварни разтегателен телескопична плъзгаща се релса. - Високопроизводителния употреба чекмедже износостойкая и тиха, лесно я отвалить и се съборят, и то добре ще послужи като направляващи за сървърни шкафове. - Конструкция е разумна, сигурна и трайна, с отлична практичност и по-плавно използване на малко чекмедже. - Подходящ за повечето видове битови чекмеджета, шкафове, постаменти за съхранение, контейнери, чекмеджета за домакинствата. -Изящна изработка, висока носеща способност, лесно се повреди или да се прекъсне, а също аксесоар за чекмедже със срок на служба.Описаниетоваров Водачи за чекмеджета с по-монтиране Той е с интелигентен дизайн, висока ефективност и професионализъм, може да бъде продължителен, с течение на времето и може много добре да отговарят на вашите нужди. водачи за чекмеджета Търсите за професионални водачи за чекмеджета?Нашите продукти ще ви стане добър избор. водачи за чекмеджета за дома, Изработени от солидна студено валцувани стоманени, трайни и практични, те могат добре да се прилагат за чекмеджета вашия дом.

Други функции

Най-добри сделки