.

.

Спирала за мигли Гъста Къдрава Спирала За мигли Натурална Водоустойчиви, Устойчиви Без размазывания Спирала от коприна влакна с 4D Motives Cosmetics (A, Един размер)

Спирала за мигли Гъста Къдрава Спирала За мигли Натурална Водоустойчиви, Устойчиви Без размазывания Спирала от коприна влакна с 4D Motives

BGN 6.67

Брой продукти
На склад

【тънка четка 2,5 мм】Изключително тънък гребен Помага за Покриване на трудно достъпните миглиДори и Най-Малки, Къси Мигли Ги Покриват От Корените до върховете. 【Водоустойчиви и устойчиви на износване】 Този набор от трупа за мигли, водоустойчива, наистина устойчив и остава великолепно дълъг и дебел, дори и под дъжда, сълзи и пот.Лесно се нанася с помощта на средства за отстраняване на грим, не уврежда мигли. 【Удължава, удължава И разделя Миглите】Тънка глава на четка Не оставя петна По големи количества паста За един път, като се избягва образуването на бучки и образование крака.Миглите стават по-дебел и по-дълго след употреба. 【Лесна употреба】 като се Започне от корените на миглите, дръжте пръчка хоризонтално, след това покачивайте и прекарайте по ресницам От основата до върха. 【Естествеността и гипочувствительность】 Има много цветове за избор за вашето различен грим.Нашата спирала съдържа меки съставки и е подходящ за чувствителни очи и за тези, които го носи. 【тънка четка 2,5 мм】Изключително тънък гребен Помага за Покриване на трудно достъпните мигли.Дори и Най-Малки, Къси Мигли Ги Покриват От Корените до върховете. 【Водоустойчиви и устойчиви на износване】 Този набор от трупа за мигли, водоустойчива, наистина устойчив и остава великолепно дълъг и дебел, дори и под дъжда, сълзи и пот.Лесно се нанася с помощта на средства за отстраняване на грим, не уврежда мигли. 【Удължава, удължава И разделя Миглите】Тънка глава на четка Не оставя петна По големи количества паста За един път, като се избягва образуването на бучки и образование крака.Миглите стават по-дебел и по-дълго след употреба. 【Лесна употреба】 като се Започне от корените на миглите, дръжте пръчка хоризонтално, след това покачивайте и прекарайте по ресницам От основата до върха. 【Естествеността и гипочувствительность】 Има много цветове за избор за вашето различен грим.Нашата спирала съдържа меки съставки и е подходящ за чувствителни очи и за тези, които го носи.Спирала за мигли гъста къдрава спирала за мигли натурална водоустойчиви, устойчиви без размазывания 4 D спирала за мигли от коприна влакна Motives Cosmetics Mascara Гъста къдрава спирала за мигли натурална водоустойчиви, устойчиви без размазывания 4 D спирала за мигли от коприна влакна Материал : пастелно цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Други функции

Най-добри сделки